| מחבר: | מתן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 24/10/2019 |
| שעה: | 23:12:57 |
|
היי, היום הייתי בחנות המוכרת בין היתר כיסאות מנהלים.
התעניינתי בכסא מסויים ושאלתי את מחירו מכיוון שלא היה עליו מחיר וגם לא בעלון או עיתונים המפוזרים בחנות, נאמר לי כי מחירו הוא 950 ש"ח אך לאחר חיפוש של העובדים במחסן, מסתבר שאין אותו במלאי.
אחד העובדים הציע לי לרכוש את הכסא המדובר מתצוגה בהנחה של 100 ש"ח כך שהמחיר הוא 850 ש"ח.
לאחר שהסכמתי לעסקה וניגשנו לקופה ע"מ לבצע את העסקה באשראי, וכך היה.
אחד העובדים פירק את הכסא ואני ניגשתי לעזור לו ולאחר מכן יצאנו מהחנות לכיוון רכבי.
באמצע הדרך לרכב [כ100 מטר מהחנות וכ100 מטר מהאוטו] קרא אחד העובדים לעובד שעזר לי, וזה חזר לכיוונו.
כשהתקרבנו לכניסה נאמר כי המוצר הזה עולה בעצם 1500 ש"ח ושאני נדרש לשלם את ההפרש אם אני רוצה אותו.
התווכחתי עם המוכרים שזה לא צודק ושאני כבר בדרך לאוטו עם המוצר שקניתי במחיר ששילמתי ואני לא חייב לשלם את ההפרש לפי החוק להגנת הצרכן וביקשתי שיבדקו את זה, אך נתקלתי בסירוב מצדם והם [3 עובדים] אומרים לי כי איני יכול לצאת עם המוצר מהחנות.
או לבטל עסקה ולקחת את הכסא שמחירו זהה לזה ששילמתי או לשלם תוספת.
ביקשתי שוב שיבדקו את החוק ושוב סירבו אך התקשרו למנהל.
המנהל אמר שימכרו לי את הכסא ב1050 ש"ח במקום 1500[מחיר של חדש ולא של תצוגה, למרות שהמוצר מתצוגה]
עקב השעה המאוחרת ועקב זה שאני מוכרח לקנות כסא למשרד ואין לי זמן אחר עד לפגישה חשובה יום למחרת בבוקר ולאחר סגירת החנות [שעה 22:30] ויתרתי ושילמתי את ההפרש [200 ש"ח]
האם אני רשאי להכחיש עסקה?
האם יכולתי להמשיך בדרכי לאוטו?
האם יש עילה לתביעה על עבירת החוק להגנת הצרכן מצד הרשת?
תודה! |
|
|