| ![]() |
| ביטול "בנק שעות" | ||
| מחבר: | רועי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 25/10/2019 | |
| שעה: | 10:52:09 | |
| שלום,
רכשתי כרטיסייה ל 10 שעות השכרה של קליניקה ממקום שמשכיר חדרי טיפול. התשלום בוצע במלואו. השירות אומר כי לפני כל פגישה עליי לקבוע את התאריך והשעה בה ארצה שחדר הטיפולים יהיה לרשותי. לאחר כ 4 פגישות בנות כשעה כל אחת בימים שונים עם מטופלים שונים הגעת להחלטה שאינני מעוניין להמשיך בשל יחס מזלזל מצד הנהלת המקום. בכל פגישה שהגעתי אליה המקום הכחיש שהזמנתי את החדר למרות שאני מראה את אישור ההזמנה שנשלח בהודעה. בנוסף לכך, הטון בו נאמרים דברי ההאשמה כלפיי הוא טון תוקפני וכועס, כשאין שום סיבה לכך כאמור, תמיד הוכחתי שקבעתי מראש וקיבלתי אישור על כך. בשל הדברים הנ"ל אני מאבד לקוחות בהם אני מטפל וכל תחילת פגישה עלי לחוות את היחס המזלזל מהנהלת המקום. מה החוק אומר לגבי ביטול העקסה במקרה זה? אוסיף ואציין שאין חוזה כתוב ביני לבין הנהלת המקום והעברת התשלום התבצעה באפליקציית BIT ללא חשבונית. מנהלת המקום דורשת תשלום של 50% מהיתרה (נותרו לי 6 שעות השכרה ולכן דורשת תשלום על 3 שעות לצורך ביטול העיסקה) איך עליי לנהוג במקרה כזה? לא אחזור לשם לעוד פגישה, האם עליי לדרוש ביטול תמורת 5% או 100 ש"ח או שהדרישה ל 50% מהשווי הנותר מוצדקת? | ||
| 25/10/2019 10:52 | רועי |
ביטול "בנק שעות" |
| 27/10/2019 13:44 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול ''בנק שעות'' |