| מחבר: | ליעד (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 11/10/2019 |
| שעה: | 10:43:35 |
|
כן יש לי כמה הוכחות שאני יכול להוכיח גם לכם בדקה שתיים,כל חבילה סגורה מקורית מגיעה עם מסך וכיסוי אחורי,הוכחה1 בסרטון הבא https://www.youtube.com/watch?v=hLXpAzkUUwc&t=153s
(כך גם רשום באתר של סמסונג לגבי הדגם שקניתי הוכחה 2)
ידוע שליבואן פרללי יש אריזה תואמת במחיר מופחת אך במקרה שלי הוספתי כסף לחבילה מקורית שהם טענו שהיא כמו האריזה של היבואן הרשמי כדי להתחרות בו ובחנויות אחרות שמוכרות גם וגם (יש לי גם הקלטה של זה) והם טענו שהאריזה מקורית ופשוט החליפו את מטען למקורי במקום תואם בקופסא (הסילוטייפ של סמסונג שחותם את האריזה היה חתוך ומעליו שמו חותם חנות שלהם) שזה גם הוכחה שהאריזה נפתחה (הוכחה 3) המגן מסך והכיסוי היו בתוספת תשלום בנוסף לתסופת תשלום לאריזה מקורית
בסוף יצא שקניתי כמחיר יבואן רשמי, של קופסא חדשה, מיבואן פרללי על מוצר שחסרים בו דברים.
תודה רבה!
נ.ב אני גם חושד שהמכשיר לא חדש
הגיע גם שריטה קטנה על המכשיר שזה נגיד בעיה שלי שמי שאמרתי שיקנה לי שלא בדק, אבל הסוללה הגיע עם 10% נזק, כמה אפליקציות כולל מכשיר מעבדה חיצוני שרושם את אותה תוצאה (מתחבר למטען ומזרים אמפר וכך בודק כמה אפשר להכניס לסוללה משהיא ריקה לחלוטין עד שאין מקום להטעין)
פניתי לחנות להחליף או להחזיר הם התעלמו (ממה שהם לא התעלמו מהחוות דעת בזאפ) שהם שלחו לי מכתב השתקה שבו הם מתייחסים רק לדרך בא התבטאתי ולא לטענותי (שלחתי לכם במייל) הורדתי את התגובה בנתיים
אבל עדיין אני מרגיש מבואס ושעבדו עלי
שוב תודה |
|
|