| ![]() |
| רכישת מקרר ניופאן - החשמל לצרכן | ||
| מחבר: | Sasi (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 07/10/2019 | |
| שעה: | 17:18:45 | |
| רכשתי מקרר Hire 4 דלתות מחברת "החשמל לצרכן" המוביל שהגיע (מוביל חיצוני של חברת ניופאן), המוביל כשהרים את המקרר לקומה ה-3 בדרך דפק את דלת המקרר ונוצר שם שריטות וחורים, כשהגיע ציין שזה שטויות.
-בת הזוג שלי הייתה בבית לבד כשהגיע ודרש ממנה בגין הורדת המוצר הישן 400 ש"ח, ובנוסף דורש ממנה שתשאיר טיפ. לאחר שניצל את תמימותה ולאחר-20 דקות עדכנה אותי במצב. וכמובן שלאחר דקות של שיחה מול החברה הופנתי לבעלים, ועדכנתי אותו במצב לפי חוק. הבעלים חזר אלי ואמר שהמוביל קיבל ממנה טיפ 250 ש"ח ועוד 150 ש"ח על פירוק דלתות במוצר הישן. -הוסבר לאותו הבעלים, שלא היה ולא נברא דבר כזה, ומיד לאחר 20 דקות חזר המוביל והביא חזרה לבת זוגתי 200 ש"ח. כך יצא שהכניס לכיסו 50 ש"ח ובנוסף לקח עוד 150 ש"ח בעלות פירוק דלתות במוצר הישן. לאחר שיחות מרובות לחברת ניופאן הוצא הזמנה חדשה לדלת המקרר וציינוי שזה יגיע לפחות עוד חודשים שלוש. 1. האם מותר לאותו מוביל לקחת בעבור פירוק מוצר ישן 150 ? מי הגרום מהחליט בעל העסק או המוביל ? 2. האם אני זכאי לבקש מוצר חדש ? 3. האם מגיע לי פיצויי על עוגמת הנפש ? 4. האם יש חוק הקובע זמן מסויים לתיקון הדלת או החלפה ? -מה לעשות . | ||
| 7/10/2019 17:18 | Sasi |
רכישת מקרר ניופאן - החשמל לצרכן |
| 10/10/2019 10:49 | המועצה לצרכנות |
re:רכישת מקרר ניופאן - החשמל לצרכן |