חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תידלוק בתחנת דלק ברמלה ברחוב הבנים
מחבר:מקסים (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:07/10/2019
שעה:09:11:30

שלום רב
בתאריך 3.10.19 אישתי נכנסה לתדלק בתחנת דלק סונול תידלקה את האוטו 60 ליטר סולר באשראי בשרות עצמי בקבלה הופיעה סכום גבוהה כ560 שקל בבירור מול פקידה קבלה התברר כי בגלל שהיא תידלקה את האוטו באשראי המחיר הוא 9.30 לליטר ועם זה היה במזומן זה היה 6.18 לליטר אישתי ביקשה לדבר עם מנהל התחנה הסבירה לו כי המחיר גבוהה מדי ובנוסף לא צויין בשלט הראשי בכניסה תחנה כי מחיר האשראי הוא כפי שחייבו אותה התקבלה בתגובה כי בשלט כן רשום את מחר הדלק באשראי.. היא יצא החוצה וצילמה את השלט הראשי ובו ראשום : סוג שירות ומחיר לליטר כלומר שרות עצמי - מחיר שרות מלא-מחיר.. כך לבנזין ולסולר.. אך לסולר איפו שרשום מחיר עצמי מודבקת מדבקה קטנה יחסית וראשום שם מזומן. כך כי עם אתה לא מתמקד ממש על השורה אתה לא מזהה את זה במיוחד בלילה כאשר השלט מואר, את האותיות הגדולות של המילה עצמי מאחורי המדבקה משבשות אותך..אך הבעיה היא שמתחת לזה בשורה של שרות מלא אין שום שלט שראשום שם מחיר האשראי..והמחיר הוא 9.30 לליטר בשרות מלא .כאשר היא עוד פם דיברה עם עובדת במקום ועם מנהל התחנה והסבירה להם כי לא ראשום הבשלט מחיר האשראי אלה רק לשרות מלא .. קיבלה תשובה שיהפנה לפניות הציבור של סונול עם היא רוצה ...התקשרתי לפניות הציבור הסברתי להם את הכול הפקידה חזרה אלי לאחר בירור מול מנהל התחנה האמרה לי שאין מה לעשות הם זה.. זה המחיר וכי יש עוד חמישה מקומות בתחנה שראשום בהם את מחירי הדלק.. אני נסעתי לשם במיוחד שצילמתי את השלטים מצאתי רק 3 שלטים כאשר בשני שלטים ראשים מופיעה כפי שתיארתי: לא מצויין מחיר הסולר באשראי אלה רק בשרות מלא , ובשורה למעלה יש מדבקה קטנה עם מילה מזומן, מאחורי מילה עצמי בגדול.. ועוד שלט לא גדול באמצע התחנה שראשום אלו מחיר באשראי כלומר כאשר אני נכנס לתחנה בחיים לא היתי מסתכל אלו אלה רק בשלט הראשי הגדול בכניסה לתחנה ובו לא מצויין מחיר האשראי. העם דבר הזה מקובל? לכל הפחות זה נקרא הטעיית הציבור.. בנוסף רציתי לציין במכונת התדלוק אצמה לא רואים מחיר לליטר פשות המונה רץ מופיעה רק כמות הליטרים ומחיר כולל.
7/10/2019 09:11 מקסים תידלוק בתחנת דלק ברמלה ברחוב הבנים
7/10/2019 13:32 המועצה לצרכנות    re:תידלוק בתחנת דלק ברמלה ברחוב הבנים