| מחבר: | מיקי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 06/10/2019 |
| שעה: | 08:36:45 |
|
רכשתי מיטת נוער לילדה בת 9 (וגם ארון ושולחן)מחברת רהיטים מוכרת.
המוצר סופק לפני כ 10 ימים.
בעת ההתקנה הבנתי שאיכות המוצרים שקניתי לא עולה בקנה אחד עם המחיר, המוצרים בכלל מיובאים מסין.
למיטה 4 רגליים, אחת בכל פינה,ועוד 3 תומכות באמצע.
במעמד ההתקנה כשכל הרצפה היתה מלאה בנסורת ולכלוכים מההתקנה אמרתי למתקין שאני רוצה להזיז את המיטה לצורך שאיבה ונקיון. הוא אמר "אי אפשר להזיז את המיטה הזו"
אני אמרתי מה זאת אומרת קניתי מיטה לילד ולא פריט למוזאון ! לא היה כתוב בחנות "אסור להזיז" ובטח שלא נאמר.. איך אני אמורה לנקות ? להחליף מצעים ? פעולות פשוטות ... הוא השיב שאם צריך לנקות, "פעם ב ..." אז להרים את המיטה שני אנשים !
ואז הוא הזיז את המיטה כדי שאנקה ותוך כדי נשברה רגל אחת מתוך שלוש הממוקמות במרכז המיטה (שאמורות להוות תומך ..) אז הוא הזיז ופירק וקדח עוד חורים ...באזור הרגל השבורה וגם בחיבור שלה לגב המיטה.. מלא חורים למוצר חדש שעלה יקר.
כעבור שבוע, נפל מתחת למיטה חלקי לגו והילדה הזיזה מעט את המיטה , 2 רגליים (שבאמצע)זזו ממקומם והתעקמו.
השאלה הנשאלת: האם יש לי זכות לדרוש החלפת המוצר למוצר אחר ,יציב יותר כפי שמיטה צריכה להיות ?
אגב, מלבד הליקוי במיטה, בעת ההתקנה התגלה ליקוי בדלתות הארון ובשידת השולחן. כאשר התקשרתי לשירות נאמר לי ש"נפתחה קריאת שירות... נטפל אחרי החג"
אני לא מעוניינת שיתקנו לי מוצר שהגיע פגום
האם זכותי לדרוש החלפתו ?
תודה |
|
|