| ![]() |
| ביטול ביטוח למכשיר מים | ||
| מחבר: | גלית (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 04/10/2019 | |
| שעה: | 16:29:05 | |
| בשנת 2016 רכשנו מכשיר מים מחברת מי הטבע.
מידי חצי שנה הגיע טכנאי לביתנו להחלפת סנן בעלות של 250 ש"ח ששילמנו בכל פעם. לפני קצת פחות משנה הטכנאי הציע לי לעשות ביטוח כיוון שהמכשיר ישן, ואמר שעלות ההחלפות של הסננים כלולה, וכן עלות של מעבר דירה, ותיקונים. לאחר שעברנו דירה לפני חודשים, והתקנו עצמאית את המכשיר (כיוון שהשרות טען שזה בעלות כספית למרות מה שאמר לי הטכנאי) המכשיר עבד כמו שצריך במשך 3 שבועות. לפני כחודש במכשיר התחיל ל"קצר" (בעית חשמל) - פניתי לשרות להזמין טכנאי, ורצו לגבות ממני כסף כיוון שעשינו התקנה עצמאית, ולמרות שאני משלמת קרוב לשנה ביטוח. לבסוף הסכימו לשלוח את הטכנאי ללא עלות כספית. נאלצנו לחכות שבועיים לביקור הטכנאי כיוון שלא יכל להגיע אחרי השעה ארבע, ורק פעם בשבוע הם באזור שלנו. באותו היום שהטכנאי תיקן, המכשיר קיצר שוב ושוב לא ניתן להשתמש בו במשך השבועים האחרונים. ביקשתי לבטל את העסקה כיוון שאני רואה שהשרות לא נגיש כפי שאני צריכה, רק פעם בשבועים יכול להגיע טכנאי, והם דורשים ממני 25% מעלות הביטוח , ובנוסף רוצים לחייב אותי בעלות טכנאי שהגיע (ולא פתר את הבעיה) 790 ש"ח, ועוד על שני סננים שהוחלפו בתקופה זו עוד 350 ש"ח עלה כל סנן. האם יכולים לחייב אותי על טכנאי 790 ש"ח על תקופה ששילמתי ביטוח (ואני עדין משלמת) רק בגלל שאני לא מעונינת להמשיך? איך עלי להתנתק מהם בצורה נכונה? | ||
| 4/10/2019 16:29 | גלית |
ביטול ביטוח למכשיר מים |
| 4/10/2019 16:33 | גלית |
re:ביטול ביטוח למכשיר מים |
| 6/10/2019 14:53 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול ביטוח למכשיר מים |
| 6/10/2019 15:55 | גלית |
re:re:re:ביטול ביטוח למכשיר מים |