| ![]() |
| אי קבלת תמורה. | ||
| מחבר: | נדב (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 02/10/2019 | |
| שעה: | 15:40:52 | |
| Best Mobile סניף מודיעין קניון עזריאלי.
ביצעתי רכישה מוקדמת של מוצר ושילמתי תשלום מוקדם. הגעתי כמה ימים לאחר שהמוצר היה אמור להגיע לסניף ובסניף נאמר לי שאין באפשרותם לספק לי את המוצר ושלא היה להם אותו במלאי מלכתחילה. זה אומר שהם גבו ממני כסף על מוצר בידיעה שאין ביכולתם לספקו. המוכרת הציעה לברר אם יש אפשרות להביא את המוצר מסניפים אחרים של הרשת ואמרה שתתקשר אלי יום למחרת. יום למחרת לא קיבלתי שום שיחה. ניסיתי להתקשר בעצמי אך לא ענו, ונאלצתי להגיע פעם שלישית אל הסניף כדי לקבל תשובה. המוכרת אמרה שאין באפשרותם לספק לי את המוצר בשום צורה. דרשתי החזר כספי על הרכישה ששילמתי עלייה במזומן. אמרו שעל פי המדיניות שלהם: אין באפשרותם להחזיר לי את הכסף במזומן וגם לא בזיכוי אשראי, אלא רק בהעברה בנקאית שלוקחת שלושה ימי עסקים. הכסף לא הופיע בחשבון, לא לאחר שלושה ימי עסקים וגם לא לאחר ארבעה. ניסיתי להתקשר אליהם לברר מה קורה עם ההעברה ושוב כרגיל לא ענו, ונאצתי שוב להגיע לסניף בפעם הרביעית בגלל שהם לא עונים בטלפון. בסניף המוכרת אמרה שהיא תברר מה קורה אם זה ועד מחר תתקשר אלי עם תשובה. יום למחרת שוב, לא קיבלתי שום טלפון, וכשניסיתי להתקשר, לא ענו, ושוב בפעם החמישית נאלצתי להגיע לסניף פיזית רק כי לא יכולתי לקבל מענה בצורה אחרת. בסניף נאמר כי החברה ביצעה את ההעברה והכסף צריך להופיע בחשבון בנק, ובמידה והכסף לא מופיע בחשבון, זה באשמת הבנק שלי והבעיה היא לא באשמתם או אחריותם. הלכתי לבנק, בדקתי אם התקבל כסף, ואמרו לי שאין שום העברה לחשבון שלי מהחודש האחרון שקשורה לחנות. (פרטי הבנק שהעברתי להם נכונים, כשהייתי בסניף אימתתי את זה איתם) ניסיתי להתקשר לחנות וכרגיל, לא ענו לי, וכרגיל הייתי חייב לבוא לשם פיזית בפעם השישית. ביקשתי מהסניף הוכחה לכך שהכסף הועבר, אך לא יכלו לספק לי שום הוכחה לכך שהכסף הועבר, לא תיעוד ולא מספר העברה. ואמרו לי שאין להם מה לעשות עם זה לבינתיים ואין להם עם מי לדבר עד לאחר ראש השנה. סיפור ארוך של שיחות לשווא, חוסר זמינות, הטרחות של הלקוח, חוסר מקצועיות, גסות רוח, התשה, ומריחה ללא קצה חוט. ההתנהלות של הסניף ושל הפקידים מתחת לכל ביקורת. לרשת אין שום טלפון של שירות לקוחות אלא רק מייל. היום שלחתי מייל, מקווה לקבל מהם תשובה בקרוב. העברתי להם את התשלום למוצר עוד בשמיני לספטמבר וזו מריחה שלוקחת כבר מעל חודש. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? | ||
| 2/10/2019 15:40 | נדב |
אי קבלת תמורה. |
| 3/10/2019 09:45 | המועצה לצרכנות |
re:אי קבלת תמורה. |