| ![]() |
| מוצר פגום | ||
| מחבר: | HS (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 25/09/2019 | |
| שעה: | 23:35:57 | |
| רכשתי מוצר פגום מרשת ידועה. המוצר היה פגום ושהחזרתי אותו אמרו לי שאני צריך לפנות ליבואן על פי האחריות.
ביקשתי את כספי חזרה בטענה שהמוצר פגום ואין רלוונטיות לאחריות. נענית בסירוב ולאחר מכן הם הסכימו אם היבואן יאשר שהמוצר פגום. הקניה התבצעה לפני 3 חודשים (סוף חודש מאי) לפני חודש וחצי יצר איתי קשר היצרן וביקש את את המכשיר השני שיעביר לו דרך הסניף שרכשתי את המוצר (המכשיר ממורכב מ 2 חלקים אחד תקין והשני לא תקין). העברתי את המכשיר לסניף אך עד לפני שבוע לא קיבלתי עדכון סטטוס. ניגשתי לסניף ולא ידעו לתת תשובה. התעקשתי על מענה ומסתבר שהם שכחו להעביר את המכשיר ליבואן. (אני מדגיש שעברו כבר 3 חודשים מהרכישה!) דיברתי עם המנהלת שטחתי את כל טענותיי תוך פירוט של השתלשלות הדברים ותוך הדגשה שעברו 3 חודשים מהרכישה של המוצר ששילמתי עבור כסף אך למעשה לא נהנתי וביקשתי את כספי חזרה אך נענית בשלילה. אציין שלאחר שבתוך כמה ימיים דיברו איתי מהמעבדה של היבואן ודווח לי שמכשיר הגיע אליו ולפני 3 ימיים נדרשתי להגיע לסניף לקחת את המכשיר שחזר מתיקון. סירבתי וביקשתי לקבל את כספי ושמו אותי על ממתינה. אני אבוד עצות מה אני אני יכול לעשות? זה שאני לא לוקח את מכשיר זה לרעתי ? אני מעוניין להתלונן ושוקל לתבוע אותם על כל העוגמת נפש והתרוצצויות אשר תועדו. איך אני צריך לפעול ולמי אני אמור לפנות? | ||
| 25/9/2019 23:35 | HS |
מוצר פגום |
| 26/9/2019 13:45 | המועצה לצרכנות |
re:מוצר פגום |