חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מכשיר טאצ', של תמי 4 (שטראוס מים)
מחבר:אוהד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:24/09/2019
שעה:10:40:44

ברשותי מכשיר משנת 2013, עליו אני משלם אחריות במשך כל השנים שחלפו ועד היום.
לפני מספר חודשים לאחר תקלות שונות במכשיר, הוחלף פעמיים פאנל השליטה של המכשיר הכולל מסך תצוגה.
בפאנל ה"חדש" לא ניתן לאפס לא את טיימר החלפת המסנן ולא את הטיימר של מנורת ה UV (בנוסף לבאג בהגדרת המסנן ונורת UV- מחליף בשמותיהם בהגדרות המכשיר- תחזוקה).
משיחה שקיימתי לפני מספר חודשים עם נציגה "בכירה" שלהם נאמר לי שזו בעיה תוכנתית של הפאנלים החדשים ולכן לאחר שאחליף את מסנן/נורה, על להזמין טכנאי והוא יאפס את הטיימרים, היא לא הייתה מוכנה או שלא היה באפשרותה לתת שום פתרון אחר ומכיוון שלא הייתה לי ברירה ולמרות שמדובר במכשיר נחות בתכונותיו מהמכשיר שרכשתי במקור- הסכמתי.
לאחרונה החלפתי מסנן ומנורת UV והזמנתי טכנאי שיאפס את הטיימר של הנ"ל וגם שיתקן בעיית טפטופים אחרת, הטכנאי טען שהמידע שניתן לי שגוי ואין באפשרותו לאפס- לא ניתן לאפס את הטיימרים באופן יזום, הם מתאפסים לבד בסוף תקופה.
מכיוון שכך, תכונות המכשיר כאמור נחותות מהתכונות שהיו לו בזמן שרכשתי אותו, משום שמכשיר ה"טאצ" שברשותי כבר לא מיוצר, הם כעת מציעים להחליף את הפאנל לפאנל לחצנים רגיל- כלומר "לשנמך" את המכשיר ממכשיר "טאצ" למכשיר "פאמלי".
הנ"ל לא מהווה פיתרון מבחינתי ולדעתי אם לא ניתן לתת פיתרון למכשיר שברשותי עליהם להחליפו למכשיר שווה ערך.
מה ניתן/מה עלי לעשות?

24/9/2019 10:40 אוהד מכשיר טאצ', של תמי 4 (שטראוס מים)
25/9/2019 08:51 המועצה לצרכנות    re:מכשיר טאצ', של תמי 4 (שטראוס מים)