חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תקלה במקפיא
מחבר:יצחק ליבוביץ (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:22/09/2019
שעה:15:47:00

שלום,
בתאריך 25.8 התקשרתי לחברת ברימאג על מנת להזמין שרות למקפיא שהפסיק לעבוד. יש לציין כי לא היה לי את החשבונית באותו רגע. נתתי לנציגה פרטי זיהוי ע"פ טלפונים ובערך כמה זמן יש לי את המקפיא והיא אמרה שאצטרך לשלם 290 ש"ח ביקור טכנאי. כמו כן שאלה כמה זמןבערך יש לי את המקפיא אמרתי לה בערך 3 שנים והיא אמרה לי שיש לי אחריות על המדחס. לשאלתי אם תשלום ה-290 ש"ח מכסים איזה חלק או אם הבעייה היא מילוי גז, היא אמרה שזה לא כולל ב-290 ש"ח. לאחר שיקול שעשיתי כי כדאי לי להזמין אותם כי יש לי אחריות על המדחס, ביצעתי הזמנת טכנאי ושילמתי 290 ש"ח בכרטיס אשראי ונקבע טכנאי לתאריך 27.8.19 בין השעות 12:00-16:00. בתאריך הנ"ל אשתי נשארה בבית והמתינה לטכנאי. בשעה 12:00 התקשר טכנאי ושאל אם יש מישהו בבית והסתבר שזה טכנאי להדרכה ולא לתיקון. לאחר מס דקות התקשרו אליי מהשרות ואמרו לי שהיתה טעות ונשלח טכנאי הדרכה ושהם מצטערים. לטענתי כי אשתי הפסידה יום עבודה ונשארה בבית, הנציגה אמרה שאקבל פיצוי 10 אחוז על חלקים במידה ואצטרך. לא יכולתי כבר לתאם מועד קרוב כי יצאנו לנופש וקבענו מועד חדש לעוד שבועיים. במועד השני הגיע טכנאי וכשבדק את המקפיא, אמר שהתקלה היא של מדחס. שנצטרך לקבוע מועד נוסף כדי שיביא איתו מדחס מתאים ושגם אם יש לנו אחריות על המקפיא נצטרך לשלם 710 ש"ח עבור מילוי גז. התקשרתי לברימאג והם טענו שאין לי אחריות על המדחס, אלא אם כן אשלח להם חשבונית. שאלתי כיצד הנציגה אמרה לי יש לי אחריות, הם טענו שהנציגה לא אמרה שיש לי אחריות וגם אם כן בהתאם לחשבונית אצטרך לשלם עבור הגז שזה לא כולל באחריות. אמרתי שאם הנציגה היתה מציינת שהחלפת המדחס באחריות לא כוללת גז, לא הייתי מזמין אותם בכלל. לשלם גם 290 ש"ח וגם 710 ש"ח עבור גז זה לא שווה כי כבר מקפיא חדש מגיע לעלות כזאת.הם טוענים ששאלתי בפעם הראשונה את הנציגהאם זה כולל גז והיא אמרה לי שלא, אך אני שאלתי אם ה-290 ש"ח כוללים מילוי גז במידה וזו התקלה. כמובן שלא שאלתי שאם מחליפים את המדחס אם כולל גז. לי היה ברור שאם יש לי אחריות על המדחס זה כולל מילוי גז שהרי זה קשור למדחס. הם מוכנים רק לוותר לי על ה-290 ש"ח ושאשלם עוד 420 ש"ח. אני טוען שאני לא צריך לשלם על הגז ואפילו לא את ה-290 ש"ח ביקור טכנאי, מפני שבבדיקה זה מדחס שהוא באחריות ולכן אינני צריך לשלם כלום. או במקרה רק את ה-290 ש"ח ללא חיוב על גז. אשמח לחוות דעתכם.
22/9/2019 15:47 יצחק ליבוביץ תקלה במקפיא
23/9/2019 16:05 המועצה לצרכנות    re:תקלה במקפיא
24/9/2019 12:04 יצחק ליבוביץ       re:re:תקלה במקפיא
24/9/2019 12:04 יצחק ליבוביץ       re:תקלה במקפיא
24/9/2019 12:48 יצחק ליבוביץ          re:re:תקלה במקפיא
24/9/2019 13:10 המועצה לצרכנות             re:re:תקלה במקפיא