| ![]() |
| הסרת נימים במכון לייזר | ||
| מחבר: | רבקה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 17/09/2019 | |
| שעה: | 10:38:44 | |
| שלום רב
לפני מספר שנים הגעתי מיוזמתי למכון בריינס תל אביב, המוכר שירות הסרת נימי דם במכשיר לייזר. הכל היה טוב ויפה לפני התשלום. ביצוע הדגמה של מספר שניות הייתה סבירה ברמת הכאב, אפשר לאמר אםילו שלא כאב כלל ואפילו הנים שעשו עליו נסיון נעלם. השיחה וההתקשרות נעשים על ידי רופא, בעל המרפאה. שילמתי המחיר הנדרש על סט טיפולים בפריסת צקים שנפרעו כולם.וקבעתי תור לטיפול ראשון בשמחה רבה. הגעתי אל המרפאה לקבל טיפול, קיבל אותי אדם, דובר השפה הרוסית, לא בטוח שהבין אותי, מה שכן הרבה לחייך. מרחתי לפני הטיפול לדרישתם משחת ״אמלה״ להרדמה קלה של המקום. הטיפול התחיל במגע הלייזר, כאב בלתי נסבל, הרגשה של שריפה ודקירת המקום. אי אפשר לסבול היה אפילו למחצית הדקה את הטיפול. כאבים וצרחות בלתי נשלטים. גם שהערתי לאדם שביצע את העבודה קיבלתי רק חיוך. אי אפשר להתלונן כי הרי רק הוא ואני בחדר ומי יכול לפקח על מה שעשה!? רמת לייזר גבוה קשה כואבת מאוד בלתי נסבלת קמתי כל פעם אחרי דקה וגם אין עם מי לדבר - כי כל פעם פקידות הקבלה מתחלפות ו״מנהל המרפאה לא נמצא או מוכר בדלת סגורה עסקה נוספת״ ולא ניתן להפריע או להמתין. ראוי לציין שלא ממשתי 20% ממה ששילמתי, אף אחד מהמרפאה לא יצר קשר לשמוע מדוע איני ממשיכה. נהפוכו כשהתקשרתי לדרוש כספי או לבדוק מה ניתן לעשות - נאמר לי שכבר ממשתי מספיק טיפולים (אולי 2 ואם בכלל כי זה היה בלתי נסבל - מתוך עשרה כפי שהובטח) ושאני יכולה להמשיך להגיע ושלא מגיע לי שום דבר, היו גם שיחות בהם הובטח שיחזרו אליי והיום עברו מספר שנים לפחות שחוש או ארבע ואף אחד לא חזר. אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לקבל כספי חזרה.וכדי שנשים נוספות לא יפגעו או ירומו. להתייחסותכם אודה | ||
| 17/9/2019 10:38 | רבקה |
הסרת נימים במכון לייזר |
| 18/9/2019 12:23 | המועצה לצרכנות |
re:הסרת נימים במכון לייזר |