חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקה לאחר פחות משעה על משקפי ראייה
מחבר:שלי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:17/09/2019
שעה:10:23:54

אתמול בערב הגעתי לסניף אופטיקנה ורכשתי משקפיים, לאחר פחות משעה הגעתי לסניף לבטל את הרכישה וסורבתי בטענה שהעדשה כבר נחתכה. ראשית לאחר הקניה כששאלתי תוך כמה זמן המשקפיים מוכנות לא אמרו לי זמן אמרו לי ״אנחנו נתקשר״ ולא תיארתי לעצמי שברגע ששילמתי כבר מכינים לי את המשקפיים, אני רגילה לקבל משקפיים לאחר מספר ימים ולעולם לא תיארתי לעצמי שאי אפשר לבטל עסקה תוך זמן קצר. כשחיפשתי את התקנון בחנות ואת הנהלים על החזרות החלפות ותיקונים לא ראיתי כלום כלומר הם לא מנגישים זאת ללקוחות אין שלט אין דף שעומד אין כלום וכשביקשתי לראות אם יש באיזה שהוא מקום לא היה להם להראות לי. הדבר היחיד שהיה לי זה אחרכך שגיליתי שרשום על הקבלה ״אין החלפות, החזרות וחלקי חילוף בגין מוצרים שנקנו בהנחה של 50% ומעלה״ שזה משהו שלא ידעתי עליו קודם כל, ואחרכך ראיתי שההנחה שקיבלתי הייתה 63.9% (לא נאמר לי שזה הסכום רק נאמר לי שיש הנחה ושזה יוצא לי יותר זול מזוג משקפיים אחרות).
הזמנתי משטרה לסניף ובסופו של דבר לא יצא מזה כלום ואמרו לי לפנות לשירות לקוחות למחרת ב9 בבוקר ושהם שלחו מייל בעצמם (לא זוכרת אם למעבדה או לשירות לקוחות). התקשרתי היום ב9:15 לשירות לקוחות והם לא קיבלו מייל אבל הם לקחו את הפנייה שלי ואמרו שהם יעבירו את זה למנהלת שירות הלקוחות. התקשרתי לסניף שממנו קניתי את המשקפיים במטרה להבין מה קורה עם המייל שהם שלחו ומה שיצא מהשיחה הזאת זה שהבנתי שאין עם מי לדבר כי הם פשוט משקרים לי בפנים! המוכרת שם טוענת שהיא הראתה לי ״שלט״ הם התקנון! מה שלא היה ולא נברא!
אשמח לעזרתכם בבקשה.
17/9/2019 10:23 שלי ביטול עסקה לאחר פחות משעה על משקפי ראייה
18/9/2019 12:14 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקה לאחר פחות משעה על משקפי ראייה