חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תביעת לשון הרע
מחבר:לירי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:14/09/2019
שעה:22:45:06

שלום. אני בעלת עסק שנותן שיעורים פרטיים. לאחרונה סגרה אצלנו מישהי שיעורים עבור הבת שלה. היא ישבה בייעוץ כ-50 דקות כשבסופם החליטה לסגור 4 שיעורים בחיר יקר יותר, כשהוסבר לה שאם תסגור קורס המשך ל4 השיעורים יקוזז מחיר הקורס היקר ממחיר הקורס החדש והזול יותר. (בגדול יותר שיעורים משמעם פחות כסף פר שיעור) היא חתמה על הצעת מחיר והוסברו לה כל האפשרויות העלויות מראש.
בהמשך היא הבינה כמה שיעורים יש לה ביד והחליטה שזה יקר מידי עבורה כשבוע וחצי אחרי שחתמה והבת שלה התחילה ללמוד.
הסברתי לה את בדברים בצורה נעימה וכדי לתת לה הרגשה טובה אפילו אמרתי לה שאתן לה 2 שיעורים נוספים ללא תנאי וללא התחייבות (סך הכל 6 שיעורים באותו מחיר) היא מיהרה לסרב, ביטלה גם את 2 השיעורים שנותרו לה מתוך הארבעה
ולאחר כיומיים שלחה חבר משפחה לכתוב עליי ועל הסטודיו שלי פוסט ארוך מאוד שמשמיץ אותי ואת ההתנהלות של הסטודיו
אני נשבעת בהן צדקי שהכל אצלי בסטודיו חוקי והוגן ונאמר בכנות וכתוב במפורש בהצעת המחיר וכן במעמד הייעוץ עצמו (שנמשך במקרה שלה כ50 דקות)
השאלה שלי- האם מותר לה להשמיץ אותי ולהרוס את הפרנסה שלי בצורה כזו והאם יש לי מה לעשות?
14/9/2019 22:45 לירי תביעת לשון הרע
15/9/2019 14:48 המועצה לצרכנות    re:תביעת לשון הרע