חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מסרבת להחזיר את כספי – ביטול עסקה
מחבר:ביבי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:12/09/2019
שעה:15:04:45

שלום רב
תקופה ארוכה אני סובלת מבעיה בריאותית ולכן הלכתי על לטיפול אלטרנטיבי
ב12.8.19 קבעתי תור לקליניקה לאירידיולוגי. מפורסם שהמומחיות של בעלת הקליניקה אם Ph.D יכולה לעזור לפתור כל בעיה מה שהרפואה קונבנציונאלית לא מצליחים

אבחון והכנת תוכנית ההבראה עם ליווי אישי לחצי שנה עולה 2360ש"ח
980 ש"ח אבחון
1580 ש"ח הכנה תוכנית (אם עושים הכל אצלה יש 200 ש"ח הנחה)

ביום שסימנו את האבחון אמרה שהיא יודעת מה הבעיה ושהיא תטפל בי
הסבירו לי שזה יכול לקחת עוד שלושה שבועות מיום האבחון לקבל את התוכנית

שלושה שבועות חלפו ביום שהייתי אמורה לקבל את ההנחיות, בעלת הקליניקה התקשרה ואמרה שהיא לא יכולה לטפל בי!

שאלתי מה קרה? קיבלתי המון סיפורים לא הגיונים – זה רק כמה מהם (כל השיחות מוקלטת אצלי)
תוענת קיבלת ממני מייל ב6 אוגוסט שאני לוקחת תוסופות הומופטיות וחלבון עם דבש. מייל לא שלי- ויש טעיות !
ובגלל שאני נוטלת אלטרוקסין וקרטיה – שוב פעם- לא שלי.טעיות
בשלב אחר בשיחה אמרה יש לה בעיה עם תרופה ספיציפי (הפעם זה היה שלי) שאלתי אם אני יספיק אותו האם היא תוכלי לטפל בי? אמרה כן, רק תביא מכתב מרופא שהוא מסכים.
בתוך חצי שעה קבלתי אישור בכתב מהרופא.התקשרתי בחזרה ואז שוב התחילה עם עוד סיפורים
תוענת שבשיחה הראשונה עם הקליניקה לא מסרתי רשימה מלאה של התרופות שלי
אמרתי לה שאלו כמה שאלות וגם עלה איזה תרופות אני לוקחת ואמרתי אבל ממש בוודאות לא היה דגש בכלל בכל השיחה לתת רשימה מפורטת מלאה

כל טעיות שנעשו היו מצד של הקליניקה ולא ממני - רשלנות מצידם ואני משלמת את המחיר

הצלחתי לקבל בחזרה 1380ש"ח אבל היא מסרבת להחזיר 980ש"ח עבור אבחון
עכשיו תוענת משהו אחר, שאם הייתי מדווחת על התרופות שאני נוטלת לפני שהגעתי לקליניקה היא היית אומרת לי מראש לא להגיע כי לא תוכל לטפל בי ,ויכולתי לחסוך לעצמי כסף, אכזבה וזמן!
רשימת התרופות שלי היה זמין עוד לפני שנכנסתי לחדר אבחון על טופס מילאתי לפי דרישה ולפני שזה התחיל

הקליניקה חיכו שלושה שבועות בשביל להגיד לי שאני לא יקבל טיפול! זה עוגמת נפש !
אני מחכה בבית סובלת מכאבים בשביל להתחיל טיפול. זה ממש היה תרגיל לא אנושי !
אם היו ישירים מההתחלה ואומרים שיש סיכוי אחר אבחון שלא נוכל לטפל בך, לעולם לא הייתי עושה מתחילה אבחון אצלה.
אשמח לקבל את דעתכם, מה אליי לעשות?
תודה רבה
12/9/2019 15:04 ביבי מסרבת להחזיר את כספי – ביטול עסקה
15/9/2019 11:42 המועצה לצרכנות    re:מסרבת להחזיר את כספי – ביטול עסקה
15/9/2019 11:52 ביבי       re:re:מסרבת להחזיר את כספי – ביטול עסקה