| מחבר: | דנה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 09/09/2019 |
| שעה: | 17:13:50 |
|
לפני מספר חודשים החלפתי בנק וכרטיס אשראי, מיד בקבלת האשראי החדש התקשרתי לשרות לקוחות שלכם לעדכן את האשראי החדש, הנציגה טענה שהחליפה, כמה ימים אחרי קיבלתי הודעה קולית שאומרת שיש חוב בחשבוני ואם לא אשלם אנותק מקוו, התקשרתי שוב לבדוק מה קרה? ואיך יכול להיות שיש חוב כשמסרתי את האשראי החדש, הנציגה ביקשה שוב את מספר האשראי שלי ואמרה שחייבה את סכום החוב שנוצר בעקבות מעבר לאשראי חדש, נשמע תמוה אך שילמתי והמשכתי הלאה, חודש אחרי שוב אותה הודעה קולית ושוב אותו סיפור שיש חוב, התקשרתי שוב לבדוק מה פשר? דיברתי עם נציג שאמר את אותו הדבר ולקח ממני בפעם. שלישית את האשראי ושוב אותו הסיפור
לפני שלושה ימים הגעתי הביתה ולהפתעתי גילית שאין לי אינטרנט, התקשרתי לתמיכה שלכם שמסרו לי שהמנוי שלי מוקפא ואין להם אפשרות לעזור ושאתקשר למחרת לשרות לקוחות שלכם, עברתי יום בלי אינטרנט
התקשרתי בבוקר יום חמישי 5.9 מהשעה 0800, קיבלתי 4 נציגים, שניים העבירו אותי למחלקות שונות בהמתנה של 20 דקות בכל פעם... בסוף הצלחתי להגיע לגביה וקיבלתי נציגה, חדשה וללא ניסיון בשרות, במשך 30- 45 דקות ניסיתי להסביר לה את הבעיה אך לצערי ללא הצלחה בסוף השיחה היא ביקשה שאפנה לבזק שהם אחראים להקפאת המנוי, נשמע מוזר ולא הגיוני בעליל אך מאחר והבנתי שאין לי עם מי לדבר התקשרתי לבזק שמסרו לי שאני לא אמורה לפנות אליהם אלא רק סלקום.
ניתקתי את השיחה בחוסר אונים מוחלט, לא היה לי עם מי לדבר, לאחר כמה דקות התקשר אליי מישהו שהציג עצמו כמנהל ואמר לי שמצטער על כל מה שעברתי ושינסה לעזור, מסר לי שצריך להגיע טכנאי של בזק אליי הביתה לתקן את הניתוק אך זה יקרה שבוע הבא ובשעות העבודה, בנוסף, הציע לי דונגל שיהיה לי אינטרנט בינתיים, עד כה הכל נשמע נחמד ובאמת משתדל אך הבעיה היתה שכל מה שהציע היה צריך לקרות על חשבון שעות העבודה שלי, כלומר, אם אני רוצה דונגל הייתי צריכה לצאת מהעבודה לאסוף אותו ואותו דבר לגבי הטכנאי, אמרתי למנהל שאני מצטערת אך לא מתכוונת להפסיד שעות עבודה בגלל טעות שלהם ואם הוא מוכן לשלם לי עת השעות שאני אפסיד אין לי בעיה, הוא מסר שאין לו הרבה מה לעשות וזה כל מה שיכול להציע לי.
מה אתם מציעים לי לעשות? אני עדיין בלי אינטרנט.
תודה,
דנה |
|
|