| מחבר: | יקיר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 07/09/2019 |
| שעה: | 21:17:39 |
|
| שלום רבב אני לקוח של חברת פרטנר מ2016 וגיליתי שיש לי פתאום תקלה בקוי הסלולר וברוטאר שהשכתרי מהם ולוקחים כול חודש כסף על זה אני כמובן דיוחתי לחברה והחברה לא עשתה כלום ולא מוכנים לזכות אותי ביגלל שאני נכה אמרו ביגלל שאני נכה ואני לא יראה זיכויי כלל פניתי לכול מוקד אפילו עליכם ואתם לא עזרתם לי כלל אין לי לאן ליפנות שלחתי לכם תלונה בתאריך 05.09.19 כי שלחו אותי עליכם מהרשות להגנת הצרכן הם כמובן בודקים את המיקרה וחוקרים את זה כמובן שלחתי לאחראי ששם את התלונה הוא עביר את זה אלה ואמרו שזה בטיפול אני לא יכול להיתקשר למוקד כי חסמו אותי מתי שביררתי משהו והיה ויכח עים מנהל מוקד המנהל המוקד שביקשתי מימנו לזכות איתי על התקלה אמר שלא מוכן לזכות אותי כי ככה בא לי איך אתם מאפשרים לחברת סלולר להגיד כך ללקוח ולעבור על החוק אתם אמורים לישמור על הצרכן ולידאוג שיקבל הכול בהתאום לחוק החברה עריכה לי את התשלומים על הציוד הקצה אני הייתי אמור לסיים בעוד 7 חודש עבור כול הציוד הקצה ורשום לי בחשבוניות ששילמתי עד עכשון 11 תשלומים והציוד נירכש ב2017 ועשיתי ל36 תשלומים אז תגידו לי אתם איך זה יכול להיות שפתאום קפץ שילמתי הכול תמיד אפילו שאני ללא שירות מעל 3 וחצי שנים אני ללא שירות כלל ומקבל רק חלקי בלבד אבל גם חלקי עכשון לא ביגלל הוראה של מנהל מוקד מבקש בבקשה לדעת עים זה חוקי מה שעשו לי ועים תוכלו לעזור לי בעינין זה זה רציני לגמריי |
|
|