חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

פיצוי בגין פריט לבוש פגום
מחבר:שירה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/09/2019
שעה:16:23:22

שלום,
הזמנתי באינטרנט מספר פריטים מחנות אחת וביניהם חולצה מסוימת (היתה במבצע ולכן המחיר שלה נמוך מאוד), לגבי החולצה, הזמנתי את אותה חולצה בשני צבעים (לבנה במידה S ושחורה במידה M), ממש כ10 דקות לאחר שקיבלתי את החבילה מדדתי את כל הפריטים וגיליתי שהחולצה השחורה (כביכול במידה גדולה יותר), קטנה משמעותית מהחולצה הלבנה (כביכול במידה קטנה יותר). התקשרתי לשירות הלקוחות של החנות והסברתי את המצב, הנציגה הודתה שמדובר כאן בפגם ושאם אני מעוניינת אני יכולה לשלוח את החולצה ולקבל זיכוי כספי. הסברתי לה במשך דקות ארוכות שאני לא מעוניינת בזיכוי, אלא בחולצה. היא הסבירה לי שוב ושוב שאין את החולצה במלאי ולכן אין בידה לעשות משהו אחר. אני הסברתי לה שוב ושוב שאני לא מעוניינת בזיכוי אלא מעוניינת בחולצה וכן הסברתי לה כמה פעמים שהחולצה הזו שווה בשבילי הרבה יותר מהמחיר שלה (39 שקלים) אך היא נשארה בעמדתה שאני יכולה לקבל רק ביטול.
קראתי כאן באתר שלגבי מוצר פגום, אם הם לא יכולים לתקן את המוצר- אני יכולה לבטל את העיסקה או לבקש פיצויים.
א. האם היא מחוייבת ליידע אותי בזכות הזו שלי? (אציין שהבהרתי לה כמה פעמים שאני מעוניינת בפיצוי ולא בביטול)
ב. איך אני מבקשת מהם את הפיצוי הזה?
ג. האם בכלל זה נופל תחת הקטוגריה הזו?
5/9/2019 16:23 שירה פיצוי בגין פריט לבוש פגום
8/9/2019 10:45 המועצה לצרכנות    re:פיצוי בגין פריט לבוש פגום
8/9/2019 12:11 שירה       re:re:פיצוי בגין פריט לבוש פגום
8/9/2019 12:33 המועצה לצרכנות          re:re:פיצוי בגין פריט לבוש פגום
8/9/2019 15:13 שירה             re:re:re:פיצוי בגין פריט לבוש פגום
8/9/2019 15:13 שירה             re:re:re:פיצוי בגין פריט לבוש פגום
9/9/2019 14:55 המועצה לצרכנות                re:re:re:פיצוי בגין פריט לבוש פגום