| ![]() |
| קניית מוצרי Herbalife מעסק פרטי | ||
| מחבר: | אנונימי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 01/09/2019 | |
| שעה: | 12:38:39 | |
| צהריים טובים,
קיימת חברה פרטית המפיצה את מוצרים אלו תחת מיתוג של אתגר שלושת החודשים. הם מבטיחים שינוי פיזי - ירידה במשקל ובהיקפים בזכות השימוש במוצרים אלו. לפני כחודש וחצי רכשתי את חבילת המוצרים כאשר המיתוג היה כחבילת מוצרים שמקבלים בסך של 1500 ש"ח, כולל ליווי של בעלת העסק. בעלת העסק לא הציגה מסמכים ולא החתימה/ שלחה באימייל שום דבר למעט קבלה ע"ס 1500 ש"ח בה כתוב "תכנית תזונה 3 חודשים" ללא פירוט מחירי המוצרים או חשבון של המוצרים. לאחר 3 שבועות מרגע קבלת המוצר (המוצר נשלח באיחור מאחר והייתה תהיה האם תביא לי אותם בעצמה או תשלח בדואר), החלטתי שלא מתאים לי סופית. ראוי לציין כי כבר לפני הבעתי חוסר רצון אך היא ניסתה להציג לי את היתרון שבתוכנית. בפנייה זו ביקשתי זיכוי ובעצם חישבה אותו לפי הורדת המחירים של המוצרים שעשיתי בהם שימוש ולא לפי עלות המוצרים הסגורים שנמצאים אצלי. ראוי לציין כי במעמד זה לא הציגה זמן גג להחזרת המוצרים אלא רק אפשרה להחזירם. בסופ"ש האחרון (לאחר כחודש), ביקשתי פרטים לשליחת המוצרים אך סירבה לקבלם מאחר וניתן להחזרים עד 30 יום מקנייתם. בשל זאת, החל ויכוח מאחר ולא הציגה בפניי את התנאים לביטול העסקה אלא רק ביצעה אותה. בנוסף לכך, קיים לה מקביל שנמצא פיזית קרוב יותר אליי אך אפשרה לי ליצור עמו קשר רק לאחר שביצעתי מולה את התשלום וזאת בטענה שלה כי מאחר והגעתי לתכנית דרך לקוחה שלה, אני מחויב לעבוד מולה. בנוסף, סיפרתי לזו כי שני הורי חולי סוכרת והתפארה בכך שהמוצרים אותם היא מוכרת טובים לחולי סוכרת והראו שיפור במצבם של חולי סוכרת שמנויים אצלה אך בפועל המוצר לא מוכר ע"י האגודה הישראלית לסוכרת (אי"ל). האם בשל התנהלותה ניתן לבקש החזרה על התוכנית או פיצויים בשל התנהלותה? | ||
| 1/9/2019 12:38 | אנונימי |
קניית מוצרי Herbalife מעסק פרטי |
| 1/9/2019 14:45 | אור |
re:קניית מוצרי Herbalife מעסק פרטי |
| 2/9/2019 09:26 | אור |
re:קניית מוצרי Herbalife מעסק פרטי |
| 2/9/2019 14:17 | המועצה לצרכנות |
re:re:קניית מוצרי Herbalife מעסק פרטי |
| 3/9/2019 09:24 | אור |
| 10/9/2019 02:35 | אור |