| מחבר: | ענבל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 29/08/2019 |
| שעה: | 12:20:17 |
|
בתחילת יולי (חודש וחצי לפני מעבר לבית חדש) רכשתי ספה באשטון רהיטים (סניף נתיבות). זמן אספקה עד 30 ימי עבודה. אחרי חודש בערך התקשר אלי המוביל, והציע לספק את הספה. ביקשתי לספק לקראת המעבר, ואמר לי ליצור איתו קשר יום לפני. זה היה יום ראשון שהוא הביא את הספה (כבר באותו יום שיצרתי איתו קשר), וראיתי שהיא לא בצבע שהזמנתי, הייתה טעות בייצור. אמר שדיבר עם הסוכן באותו רגע (דמות מסתורית מבחינתי עד עכשיו) ושיכניסו לייצור ויספקו עד יום חמישי באותו שבוע. ביום שני עברנו לבית בלי ספה. יצרתי קשר עם המוכרת, והיא התנערה מאחריות, "זה לא קשור אליה". ביקשתי גם מהמוכרת וגם מהמוביל שייצור איתי קשר מי שאחראי לנושא. אף אחד לא לקח אחריות ואף גורם לא יצר איתי קשר להתנצל ולעדכן מה הסטטוס והצפי לאספקה. שזה מבחינתי אפילו חמור יותר מהטעות שנעשתה. כמובן שהספה ממש לא הגיעה עד יום חמישי באותו שבוע. כששוב יצרתי קשר עם המוכרת היא אמרה שלא סביר בכלל לייצר ספה בפחות משבוע, והבטיחה שעד יום חמישי (שבועיים אחרי האספקה הראשונה) הספה אצלי (לצערי לא הקלטתי את השיחה). מיותר לציין שלא קיבלתי שיחת טלפון אחת מיוזמתם, ושאני הייתי צריכה לרדוף אחריהם כדי לקבל תשובות. כשאמרתי לה על פיצוי, היא אמרה בזלזול שקניתי בזול ולא מגיע לי שום פיצוי. כעת אנחנו ביום חמישי המדובר, לא קיבלתי שום עדכון מהמוביל (שהוא גם מחסנאי מסתבר), המוכרת שיצרתי איתה קשר אמרה שאזכיר לה בצהרים כי היא לא בעבודה עכשיו (שוב צריך לרדוף אחריה). כנראה שלא אקבל את הספה גם היום...
יש לי הרגשה שגם ביטול עסקה לא אקבל מהם בקלות. מה אני יכולה לעשות במקרה הזה?? |
|
|