| ![]() |
| הזמנת ריהוט | ||
| מחבר: | מירי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 29/08/2019 | |
| שעה: | 10:47:04 | |
| שלום רב,
ב28/07/19 הייתי בחנות רהיטים והזמנתי חדר שינה (קומודה ומראה, שידה, מיטה ומזרון וארון) וסלון (ספת שזלונג, סולחן סלון ומזנון). הובטח לי כי הכל יגיע ב06/08/19 (יום מעבר הדירה) בפועל הגיעו רק המיטה והארון. ב07/08 הגיע כל שאר הריהוט עם פאקים מסויימים - השולחן לא מה שהזמנתי ובנוסף היה בו סדק; המזנון הגיע מחוספס ולא חלק, מגירות הקומודה גם היו מחוספסות והמראה הגיעה עם סדק ומגירות השידה נפתחו בקושי רב. כשוחחתי עם המוכר הבטיח לתקן הכל - שלח איש טכני הביתה ב13/08/19 לנסות לפתור לי את הבעיות הללו, האיש אכני הסביר לו טלפונית שצריך להזמין חדש (טיפול רק במגירות השידה שבקושי נפתחו). יום אחרי שלח הודעה שהזמין לי ריהוט חדש ותוך שבוע יהיה מוכן. בסוף הגיעו אחרי שבועיים!! אתמול - 28/08/19 ! הביאו מזנון חדש - גם שם המגירות עם פאקים (החזרנו לו את המגירות) הביאו שולחן חדש - תקין הביאו מראה חדשה לקומודה - גם עם סדק (הוחזרו לו המראות) וגם את המגירות של הקומודה לקחו לתיקון. היום הוא התקשר אליי ואומר שלא מבין מדוע החוזרו כל הדברים.. שזה פאקים קטנים ושזו לא סחורה מאיטליה. הוא לא מסכים לבטל את העסקה מאחר וההזמנה הותאמה לי אישית. האם באמת לא אוכל לבטל עסקה? למרות כל הבעיות שנוצרו בדרך? | ||
| 29/8/2019 10:47 | מירי |
הזמנת ריהוט |
| 1/9/2019 11:56 | המועצה לצרכנות |
re:הזמנת ריהוט |