חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חתונה
מחבר:חסוי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:28/08/2019
שעה:21:18:26

שלום רב,

סגרתי אולם בתאריך ה 6.6 לתאריך ה - 7.10. בעת פגישתנו הראשונה שאלנו את כלל השאלות שניתן לשאול כולל לגבי החופה והעיצוב המגיע עם סגירת החוזה,
נעננו כי אותה חופה שאנחנו רואים אותה אנו מקבלים (זה היה בערב חתונה כך שהחופה היתה כולה מעוצבת). ולגבי העיצוב נעננו כי כמובן שיש כמה דיגמי בסיס לעיצוב האולם שניתן לעבוד איתם ויש מעצב של האולם בלבד ואם נרצה להוסיך כל דבר זה רק איתו.
כמובן שלא שינה לנו חתמנו על החוזה שבו רשום כי אנו מקבלים חופה עם 4 זרי פרחים וכל תוספת עיצוב נוסף הוא דרך המעצבת.
כשהגענו לפגישת העיצוב הראשונה ב 28.8 (39 ימים לפני האירוע), ישבנו עם הבחור והוא מתחיל להראות לנו עיצובים מגוונים.
שאלתי אותו כמה פעמים מה הבסיס שמגיע לנו?? הוא ענה שאין יותר מידי ואין למה לראות הבסיס אז שאלתי למה. הוא ענה כי הבסיס הוא 4 ציבעי מפות ו3 צבעים למפיות...
ומה מעבר לזה ?? כלום!!!!
החופה שדיבר עליה הבחור זה הברזלים הלבנים המשמשים כחופה (כמובן שלא נראה לי שהיא אפילו כשרה בלי כיסוי עליה).
לגבי השולחנו אין שום דבר ששים על השולחן אלא אם כן כמובן "נוסיף" דרך המעצב בעלות מינימלית לשולחן של 120 ש"ח..
כמובן שיצאתי מהפגישה המומה ולא סגרתי כלום כי מי היה מאמין שכדי לעצב את החתונה שלי הבסיס עולה לי 6,000 ש"ח ??
דיברנו עם איש המכירות הוא לא מוסר כמובן את הטלפון של בעל האולם.
מבחינתם אין מה לעשות וזה המצב אני לא יכולה להביא שום דבר בעצמי ומבחינתם שלא אעצב את האולם כלל.....

זה יום החתונה שלי בכנות אין לי תקציב לזה!!!
כמובן שלבטל את האירוע כבר לא אופציה...
יש איזה משהו שמגן על הצרכן במצבים כאלה??
יש משהו סטנדרטי שהם מחוייבים לתת לנו??
חופה כשרה ? משהו ?
אודה לתשובה אני באמת לא יודעת מה לעשות והתונה ממש עוד שניה...

תודה .
28/8/2019 21:18 חסוי חתונה
1/9/2019 09:09 המועצה לצרכנות    re:חתונה