| ![]() |
| ביטול שליחות למוצר שנקנה בפלאפון עקב עיצומים | ||
| מחבר: | אבירן דנון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 27/08/2019 | |
| שעה: | 01:45:22 | |
| היי
ביום רביעי או חמישי ה14-15.8.19 ביצעתי עסקה עם חברת פלאפון ונקבע לי שליחות ליום שלישי 20.8.19 בין השעות 12:00 ל14:00 יום לפני מועד המשלוח (יום שני ה19.8.19) התקשרתי מיוזמתי לוודא שאכן שהכל תקין והמשלוח יגיע בגלל שקראתי על אפשרות לעיצומים בפלאפון , הנציג שדיברתי איתו אמר לי שהכל תקין והמשלוח יגיע במועד שנקבע חשוב לי לציין שגם קיבלתי הודעת sms אחרי שעשיתי את העסקה שמאשרת תמשלוח כפי שסוכם !! ביום המועד המשלוח כמסוכם (יום שלישי) בשעה 12:00 לערך התקשר אליי נציג של פלאפון והודיע לי שהמשלוח לא יתבצע כי הם בעיצומים ויש שביתה בגלל סכסוך עבודה בין העובדים לחברת פלאפון חשוב לי לציין שאני בגלל שעות האספקה לקחתי חופש במיוחד וניצלתי את זה עם כבר לעוד סידורים אבל אם לא היה למשלוח לא הייתי לוקח יום חופש .. אני מודע לחוק שיש שאם לא מגיע או מאחר הטכנאי/המשלוחן יש לי תזכות לקבל פיצוי בגובהה 600 שקל חשוב לי להבהיר שפניתי לפלאפון בבקשה לזיכוי שלשום יום ראשון ה25.8.19 חזר אליי אותו נציג ואמר לי שהם לא מאשרים זיכוי עקב שאי אספקת המשלוח למרות שנקבע בגלל העיצומים זה סיבה לאי מתן פיצוי לפי חוק אז השאלה שלי אם החוק באמת עומד לזכותי? ואם עיצומים הם סיבה מוצדקת כחוק שעומדת לטובת חברת פלאפון לאי מתן הפיצוי הרשום בחוק ? אם חסר לכם פרטים אשמח להוסיף רק תבקשו 🙂 תודה רבה והמשך יום טוב אבירן דנון .. | ||
| 27/8/2019 01:45 | אבירן דנון |
ביטול שליחות למוצר שנקנה בפלאפון עקב עיצומים |
| 28/8/2019 13:38 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול שליחות למוצר שנקנה בפלאפון עקב עיצומים |