חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

הונאה של חברת מטהרי מים
מחבר:Jenny (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:22/08/2019
שעה:16:19:38

‎בתאריך 18/5 התקשרתי לחברת חיפשתי טלפון של שרות לקוחות של תמי 4 שטראוס ברי מים.
‎בטעות לחצתי על המודעה שקפצה האינטרנט ( את זה אני מבינה עכשיו). כאשר התקשרתי למספר *6051. ושאלתי האם הגעתי לתמי 4. נאצר לי שהם יכולים לעזור. בגלל מגבלות הדפה , ככל הנראה לא שמעתי שהם רק יכולים לעזור.
‎הסברתי שיש לי תקלה במכשיר והם ביקשו לדעת את פרטי ההזדהות , תעודת זהות. כאשר אמרתי אותו נאמר לי כי תקופת הביטוח נגמרה ועלי לחדש, ביקשו את פרטי האשראי שלי ואמרו שיגיע וכנאי לתקן. כל זאת כאשר אני בטוחה שאני מדברת עם תמי 4.
‎כעבור מספר שעות הגיע טכנאי שלא דיבר את השפה לקח ללא בדיקה את המכשיר שלי והתקין חדש. חשבתי שזהו חלק משרות הלקוחות של תמי 4.כעבור 3 חודשים הגיעו מסננים מחברת תמי 4 האמיתית שלא התאימו למכשיר המותקן אצלי, כאשר יצרתי קשר ים תמי 4 האמיתית הבנתי את מה שקרה.
‎מסתבר כי הונאתי על ידי חברת בראל מיניראל מסנני מים. האודם יודעים ומבינים כח אני חושבת שהם הנציגים של תמי 4 , הם חייבו אותי בסכום של 2484₪. וזאת ללא הסכמתי.
‎חשוב לציין כח השרות הוא עבור אבי ניצול שואה שאינו דובר את השפה, לכן אני עוזרת לו.
‎פניתי לפני מספר ימים לנתנאל בעלים של חברת בראל מיניראל בבקשה לבוא לקחת את המכשיר ולהחזיר את המכשיר המקורי שלי בתגובה הוא איים וצעק. יש לי את השיחות מוקלטות.
‎נראה כי נתנאל גנב את המכשיר המקורי שלי והביא לי מכשיר לא מורשה.
המצב הנוכחי הוא שחברת תמי 4 המקורית ( של שטראוס מים ) לא מודעת שהמכשיר לא ברשותי וכמובן לא יכול בלתת לי שרות.
22/8/2019 16:19 Jenny הונאה של חברת מטהרי מים
26/8/2019 07:25 המועצה לצרכנות    re:הונאה של חברת מטהרי מים