חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חברת הוט
מחבר:שני מדינה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:21/08/2019
שעה:10:56:23

שלום רב
יש לי בעיה חמורה עם חברת הוט
תואם לי שליח ב21.7 שלא הגיע ולא יצר קשר
יום אחרי ב22.7 תואם לי שליח פעם נוספת, השליח לא הגיע בשעות שנקבעו ואפילו חייגו לאשתי מהוט ואמרו שהשליח יגיע מאוחר יותר, כמובן שהוא לא הגיע ולא יצר קשר.
התקשרתי באותו הערב ואמרו לי שלא מוצאים את השליח וזה בטיפול.
לאחר מכן דיברתי עם מנהלת שאישרה לי-2 פיצויים ליומיים שלא הגיע השליח, כמה ימים אחרי קיבלתי sms שבו צוין שאישרו לי פיצוי אחד בלבד, התקשרתי לשירות לקוחות שם אמרו לי שאין מה לדאוג וקיבלתי 2 פיצויים כמו שהמנהלת הבטיחה לי ואפילו אמרו לי את התאריכים שזה אושר.
הבטיחו לי שזה יועבר תוך 14 ימי עבודה, הפיצוי הראשון התקבל והשני כמובן שלא.
דיברתי קודם עם מנהלת בהוט שבדקה את העניין ועכשיו טוענת שלא היה מענה ב22.7 ולכן לא מגיע לי פיצוי נוסף, כמובן שהדבר לא נכון ולא הייתה שום שיחה באותו היום והשליח לא הגיע פעמיים! יתרה מכך באותו היום תואם לנו פעמיים והוא לא הגיע!
זה תרגיל מאד מלוכלך כי עבר כבר זמן וקשה מאד להוכיח ולחזור חודש אחורה.
אני לא מבין איך אפשר לעבוד ככה על לקוחות, זה ממש לא חוקי ואני רוצה פיצוי מיד על מה שהובטח ובצדק.
אני רוצה לראות הוכחה שהתקשרו ולא היה מענה כי אין כזה דבר אנחנו תמיד זמינים וחיכינו לשליח באותו היום.
אני אוציא פירוט שיחות ואלך עם הסיפור הזה עד הסוף כי להגיד לי כן כן אין בעיה הכל מאושר ואז פשוט להעלים את זה ולטעון אחרת זה לא חוקי אבל יותר מכך זה לא מוסרי ונחשב כרמאות!
מאד כועס על הנסיון לעשות תרגיל כזה ולקוות שאוותר, במקרה הזה אני לא מוותר ואלך עם זה לאן שצריך
מקווה שתוכלו לסייע לי
תודה
21/8/2019 10:56 שני מדינה חברת הוט
22/8/2019 09:49 המועצה לצרכנות    re:חברת הוט