חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

קורקינט חשמלי
מחבר:נועם (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:20/08/2019
שעה:12:58:31

קניתי קורקינט חשמלי בחנות מסויימת.
כשקניתי את המוצר (לאחר ששלמתי) הוא הגיע ללא קופסא שאלתי את המוכר למה זה בלי קופסא או טען שזה כמובן חדש (אני פעם ראשונה קניתי ולא היה לי מושג לאחר בירורים המוצר אמור להגיע עם קופסא כמו שהיבואן מוכר). הוא החתים אותי שאם אני נוסע במוצר אני לא יכול להחזיר.
שהגעתי הביתה ראיתי שהיה חסר פקק לניפוח הגלגל והיו מדבקות על המוצר שניסו להוציא ולהחזיר
לקחתי את המוצר נסעתי איתו שעה המוצר עשה בעיות והיה בעיה בבקר. הלכתי אל החנות למחרת בבוקר ואמרתי לו שאני לא מאמין במוצר מחיר כזה שמתקלקל אחרי שעה בכל זאת זה גם נסיעה בכביש ואני לא מעוניין במוצר והחנות לפי דעתי לא מוכרת מוצרים חדשים אלא מתוקנים הוא אמר שהוא ישלח ליבואן ומה שהיבואן החליט הוא יעשה.
הוא החליט לא לשלוח את המוצר ליבואן ולתת לי חדש כמובן לא בקופסא (לפי דעתי זה מוצר לא חדש הוא טוען שכן) אמרתי לו שאני לא מעוניין ואני רוצה החזר כספי הוא לא מעוניין בשום פנים ואופן לבטל את העסקה. בנוסף לכל זה הוא טוען שמי שנותן לי את האחריות הינה היבואן קאיה אך הוא לא נתן לי מסמך שלהם. הוא נתן לי מסמך אחריות שאפשר למצוא באינטרנט של היבואן הרשמי וסניפים של היבואן שנותן את השירות. זה מסמכים שאפשר למצוא באינטרנט אך לא מסמך פורמלי של נותני השירות.

האם אני יכול לבטל עסקה ולקבל את כספי חזרה ? אם מגיע לי והוא לא מוכן אני יכול תבוע אותו?
20/8/2019 12:58 נועם קורקינט חשמלי
21/8/2019 10:02 המועצה לצרכנות    re:קורקינט חשמלי
21/8/2019 12:12 נועם       re:re:קורקינט חשמלי
21/8/2019 13:08 המועצה לצרכנות          re:re:קורקינט חשמלי