| מחבר: | נופר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 15/08/2019 |
| שעה: | 17:13:32 |
|
היי,
הזמנתי לפני 3 שבועות מחשב דרך הטלפון מחשב באג עם אחריות של אייקון גרופ (היבואן),
נאמר לי שהמחשב יגיע תוך 4 ימי עסקים אך בפועל הגיע תוך 9 ימי עסקים (אם לא מחשיבים את שישי שבת, למרות שהם עובדים בימים האלו)
לאחר יום שהמחשב אצלי גיליתי בו תקלה מהותית בסוללה, דיברתי עם שירות הלקוחות של היבואן, הבטיחו לי שיקדמו אותו במעבדה, ויתקשרו לדווח לי יום למחרת האם הוא הגיע למעבדה וישר יכניסו אותו לראש הרשימה, בפועל זה לא קרה.
המחשב נעלם בדרך, שדיברתי עם השליחות של היבואן אמרו לי לדבר עם היבואן ושהיבואן מחויבים להעביר להם את הפניה שלי היכן המחשב נמצא.
התקשרתי ליבואן, הנציגה סירבה לברר וניתקה בפרצוף.
לאחר כמה דקות התקשרתי ונציגה אחרת אומרת שהמחשב כבר הגיע ונמצא במעבדה,
מאז עברו 4 ימי עסקים ושום טכנאי לא ראה את המחשב עדיין..
למרות שהובטח שיהיה עליו זירוז, והם טוענים שהזמן המקסימלי לתיקון זה 5 ימי עסקים (כלומר עד יום ראשון).
בינתיים ביקשתי לדבר עם מנהלת הבטיחו לי גם בשני וגם היום שמנהל יתקשר אלי עד השעה 17.
מה שכמובן לא קרה, כמו כן היה לי ברור שהם לא יתקשרו (כי הם הבטיחו 6 פעמים שהם יתקשרו וכמובן שלא התקשרו) ולכן אמרתי שאתקשר בחמש שוב ונציגה בשיא חוצפתה עונה "אם את חסרת חיים אין לה מה לעשות בחיים ומשעמם לך אז תתקשרי"
כמובן שחשוב לציין שהמחשב שלי - זה הפרנסה שלי, עצם זה שבהתחלה המוכר הבטיח לי 4 ימי עסקים המחשב יגיע ובגלל זה קניתי אצלו, ואז היבואן סיפק את המחשב תוך 9 ימי עסקים (באיחור של 5 ימי עסקים ממה שהובטח לי) ועם זה שהנציגת שירות לקוחות שדיברתי איתה לפני שליחת המחשב אמרה שלוקח עד 2 ימי עסקים למשלוח שלהם, 5-3 ימי עסקים במעבדה ובגלל הזירוז שהיא מבקשת זה יקח יותר מהר, ולאחר מכן עוד 2 ימי עסקים משלוח חזרה לנקודת שירות שלחתי את המחשב,
בגלל כל העיכובים האלו נפגעת לי הפרנסה באופן משמעותי, ובגלל ההתנהלות המזלזלת והשקרים של הנציגים נגרמה גם עוגמת נפש..
מה ניתן לעשות? האם ניתן לתבוע פיצויים? |
|
|