חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

טלוויזיה נקנתה אתמול בערב ולא עובדת
מחבר:Liad (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/08/2019
שעה:12:04:23

אתמול רכשתי טלוויזיה 65 אינטש' של טושיבה, המוכר אמר לי להפעיל אותה בבית בינתיים ולחכות לטכנאי שיגיע להתקין אותה על הקיר.
לאחר שהוצאתי מהאריזה וחיברתי לחשמל נוכחתי לגלות שהיא לא עובדת.
התקשרתי לחנות ממנה קניתי את הטלוויזיה דיברתי עם המוכר ואפילו שלחתי לו תמונה של המסך הלא עובד,נאמר לי על ידי המוכר שיכול להיות שזה שבר פנימי.שאלתי אם אני יכול להגיע ולהחליף אותה עכשיו הרי קניתי אותה לפני פחות משעה, נאמר לי שגם אם אני אקח טלוויזיה חדשה כרגע אני אצטרך להמתין לטכנאי כי אם אני אפתח אותה שוב לבד(כמו שהוא בדיוק אמר לי דרך אגב) ותיהיה תקלה לא תיהיה אחריות. שאלתי למה הוא לא אמר לי דבר כזה לפני שעזר לי להכניס את הטלוויזיה לאוטו? ומה אני אעשה עכשיו? נאמר לי להתקשר לשרות של ניופאן לתאם טכנאי שיגיע להחליף את הטלוויזיה שלא עובדת באחת שכן וגם להתקין אותה.
היום בבוקר לאחר שדיברתי עם נציגת השרות של ניופאן נמסר לי ממנה כי במידה ויש שבר אין אחריות! אמרתי לה שאני לא יודע אם יש שבר או לא זה מה שהמוכר ראה לנכון להגיד לי על פי צילומי המסך ששלחתי לו.
בתגובה הדבר היחיד שהיא יכולה לעשות זה לתאם טכנאי שיגיע בעוד שבועיים! ובמידה וזה אכן שבר אין מה לעשות ואין אחריות,הוסיפה ואמרה כי היא לא מבינה למה חיברתי אותה לחשמל לבד? הסברתי שנאמר לי במופרש שאין עם זה בעיה זה מסך ולא כלי חשמלי מסובך הדורש התקנה.
כמובן שמייד התקשרתי שוב למוכר ממנו רכשתי את הטלוויזיה והסברתי לו מה אמרו לי בשירות הלקוחות. הוא אמר לי שהיא אומרת מה שהיא חייבת ושזה לא באמת ככה אני לא צריך להתרגש ממנה ושהוא יסדר את זה, באותה נשימה שאל אם הקרטונים עדיין אצלי ואמרתי שכן כמובן הרי היא נקנתה לפני פחות מ 24 שעות.
הוא שאל אם הזדהתי בפרטים שלי בשרות הלקוחות וכשעניתי שכן אמר לי להתקשר שוב בפרטים של אישתי ולתאם לנו התקנה. בו בזמן ביקש לארוז חזרה את הטלוויזיה כדי שהטכנאי שיגיע להתקין אותה יראה כביכול שלא עשיתי כלום וככה יוודא שהיא לא תקינה ויחליף.
ממש לא אהבתי את התשובה הזאת והסברתי למוכר שאני לא מוכן לקומבינות האלו, קניתי אצלך טלוויזיה אתמול, היא לא עובדת ואני דורש שתחליף לי אותה.
הוא אמר שיחזור אלי מאוחר יותר.. לקח לי קצת זמן לכתוב את כל זה ועדיין כלום.. מה לדעתכם אני צריך ויכול לעשות?
15/8/2019 12:04 Liad טלוויזיה נקנתה אתמול בערב ולא עובדת
18/8/2019 09:03 המועצה לצרכנות    re:טלוויזיה נקנתה אתמול בערב ולא עובדת