| מחבר: | רגינה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 14/08/2019 |
| שעה: | 12:54:34 |
|
| בתאריך 13.8.2017 רכשתי ביטוח מוצרי חשמל מהנציג שהגיע אליי הביתה. הביטוח הינו ל5 שנים בסכום של 5700ש"ח ל24 תשלומים. ב30.6.19 פניתי לשירות לקוחות בשל תקלה במכונת כביסה. הטכנאי הגיע אליי ב4.7 פירק את המכונה, ואמר שהוא מזמין חלקים שצריך להחליף ובשבוע הבא הוא יחזור לתקן יתקשרו אלי משירות הלקוחות. ביקור הבא של הטכנאי נקבע ל16.7(שזה כבר יותר משבועיים שאני ללא מכונת כביסה בקיץ). הגיע טכנאי אחר בתאריך הנקבע, ניגש למכונת הכביסה והיה נראה כאילו הוא בכלל לא מבין מה לעשות ואיך לחבר חלקים. תוך כדי שהוא מנסה להרכיב חלקים הוא מנסה לשכנע אותי לעשות דרכו TRADE_IN למכונה חדשה במחיר שהוא בשמיים. אחרי יותר מחצי שעה הוא ניגש אלי ואומר שהחלק שנתנו לו מהחברה לא מתאים ושהוא צילם את החלק שצריך וישלח שוב למחסן של החברה ואז כשהחלק יגיע יבואו להרכיב לי אותו. שאלתי אותו כמה זמן זה יקח הוא לא ידע לענות לי והלך. התקשרתי ישירות לשירות הלקוחות כדי לשאול כמה זמן עוד אני צריכה לחכות, הנציגה לא ידע לענות לי כי היא צריכה לבדוק מול המחסן. ביקשתי ממנה שתברר לי עד מחר כי אני לא יכלה יותר לחכות. במקביל שלחתי מכתב במייל לשירות לקוחות שבו פירטתי את כל הסיפור וביקשתי שיחזירו לי תשובה בעוד יום. במשך יומיים אף אחד לא חזר אלי . התקשרתי שוב לשירות לקוחות וביקשתי לבטל לי את הביטוח בגלל השירות הלא ראוי שקיבלתי. היא אמרה שיצרו איתי קשר גורמים הרלוונטיים. שבוע אחרי ששיחה הזאת התקשרו אלי משימור לקוחות. ביקשתי ממנה לבטל לי את הביטוח , מכוון שכבר סיימתי לשלם ביקשתי שיזכו אותי עבור 3 שנים הנותרות. נאמר שאני חייבת לשלם קנס עבור ביטול עסקה בגובה של 25% מגובה העסקה גם שהביטול נובע מהשירות הלקוי שקיבלתי. אחרי שעה של דיון סוער הבטיחו לי פיצוי של 1450ש"ח ותוספת של ביטוח לעוד שנתיים נוספים. ביקשתי שתשלח לי את ההסכם החדש בכתב. עד עכשיו לא קיבלתי מהם שום דבר. עבר כבר 3 שבועות מאז השיחה. מה אני יכולה לעשות במקרה כזה? |
|
|