| מחבר: | אודליה חסן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 14/08/2019 |
| שעה: | 14:53:06 |
|
אני בדקתי באינטרנט על תואר באוניברסיטה הפתוחה ומשם האופנתי לשיחת ייעוץ השלוחה של הפתוח אשר נמצאת במכללת רמת גן.
במעמד ההרשמה החתימו אותי על שלל טפסים ואז הביאו לי את טופס המחירים לקורסים וללימודים. ברשימת המחירים יחד עם המחיר לקורסים ועם המחיר לרווחה והכל הכניסו סכום נכבד על סך 3600 שקל! בטענה שזה סכום חד פעמי לכל התואר ואם אני רוצה לשלם פר שנה יצא לי יותר יקר (2600 לשנה אבל לשלוש שנים רק 3600) כמובן שילמתי כל מה שצריך וכשבאתי לצאת מהמשרד שלהם עצרו אותי והחתימו על טופס אחרון על כך שאין החזר על הסכום הנכבד הזה. חשבתי שזה בסדר כי אמרתי שזה המחיר של תואר אין מה לעשות אבל לאחר שני סמסטרים גיליתי מחבר שגם נרשם לפתוחה שהמחיר הזה לא קשור לתואר אלא למכללת רמת גן.התקשרתי אליהם מיד והם אמרו לי בשיחה ראשונה שאין קשר אם אני לומדת בפתח תקווה בפתוחה או ברמת גן - תמיד אשלם את הסכום הזה. לאחר בירור נוסף עם הפתוחה עצמה גיליתי שזאת שיטה של מכללת רמת גן לעשות עוד קצת כסף על סטודנטים כי יש הבדל בין פתח תקווה לרמת גן. בכל מקום אחר של הפתוחה לא משלמים את המחיר של המכללה אבל כשאני נרשמתי לא הראו לי את כל המידע מול העיניים אלא הראו את הסכום הזה כחלק בלתי נפרד ממחיר התואר.
מה עליי לעשות כדי לקבל את כספי בחזרה? שלחתי מכתב לוועדת חריגים אך הוא נדחה בשלילה והמנכל לא מוכן לפגוש אותי.
בבקשה עזרה דחופה |
|
|