| מחבר: | עינת מרב (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 14/08/2019 |
| שעה: | 06:21:37 |
|
שלום,
ביום חמישי, 9/8/19, הצטרפתי טלפונית לאחר
פרסום שיווקי בעיתון, לעמותה שמספקת הצעות עבודה. נדרשתי קודם כל למסור מס' אשראי ולאחר מכן ישלח אלי במייל תקנון הצטרפות, ורק לאחר שאאשר אותו במייל חוזר אוכל לקבל את השירות.
לאחר שמסרתי את מס' האשראי ולאחר שנשלח אלי התקנון במייל..ממש באותם רגעים התחרטתי על ההצטרפות (והיו גם כמה דברים בתקנון שקראתי ולא נראו לי) וביקשתי לבטל את המנוי/הצטרפות.
עלות המנוי לחודש היא 49₪.
לאחר שהתחרטתי וצלצלתי לעמותה נתקלתי ביחס רע של הנציגות שכלל התחמקות מביטול, גידופים, ניתוקי טלפון וכו'.
לבסוף דיברתי עם האחראי בעמותה שאמר שהוא מבטל את המנוי ואני אראה את זה כמבוטל.
לא סמכתי על מה שהוא אמר.
הכרטיס שלי חויב ב 49₪.
שלחתי לעמותה 2 הודעות מייל (בזמנים שונים) עם תלונה חריפה על ההתנהלות שלהם ועם דרישה חד משמעית לבטל את המנוי ולזכות אותי כספית.
הם ענו לי במייל שהם מתנצלים והמנוי בוטל ושאני יראה את הזיכוי בכרטיס האשראי.
עד למועד זה לא קיבלתי זיכוי לאשראי.
כאמור יש ברשותי 2 הודעות מייל שבהן הם ענו לי מפורשות שהמנוי בוטל ואקבל זיכוי כספי.
ויש ברשותי מס' שיחות מוקלטות שבהן אומר לי האחראי בעמותה (ומס' נציגות) שהמנוי בוטל.
הדאגה שלי היא, שהעמותה הזו שלא עושה רושם אמין תחייב את הכרטיס שלי בתשלומים עתידיים.
באותו רגע שהצטרפתי למנוי, גם התחרטתי..
בעיקר לאחר שהייתי עדה להתנהגות ולהתנהלות המזעזעת של עובדי העמותה, לא מכבדים בטוב ובכבוד את הרצון של הלקוח, העיקר לגבות כסף ולכפות את השירותים שלהם.
לא מעוניינת בכלל בשום שירות/עסקה שלהם,
וממש לא מעוניינת ולא מאשרת שיגבו ממני תשלומים עתידיים על המשך העסקה שמלכתחילה לא מעוניינת בה.
כאמור, לאחר שהתחרטתי צלצלתי המון פעמים להודיע על כך ושלחתי הודעות מייל, וכאמור יש לי הודעות והקלטות על כך.
הם חייבו את כרטיס האשראי שלי תוך שניות ספורות, אך בכדי לזכות אותו הם מטרטרים את הלקוח ובטח שלא מתנהלים על פי חוק.
אודה מאוד למענה.
עינת מרב. |
|
|