חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

החזר כספי על ראוטר- אינטרנט רימון
מחבר:גלית לוי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:14/08/2019
שעה:11:58:58

אני לקוחה מזה מספר שנים בחברת אינטרנט רימון כספקית אינטרנט. לאחרונה, החברה הציעה לי גם שירותי תשתית במחיר מוזל ממה שהיה לי אצל בזק. נאמר לי שארכוש ראוטר בעלות של 360 ש"ח ואשלם על שליח עלות של 39.9 ש"ח. הסכמתי.

קיבלתי את הראוטר.
במקביל פניתי לחברת נטוויז'ן כדי להיות לקוחה שלהם בקו הביתי. טכנאי מטעם נטוויז'ן התקין בביתי נתב שיחות.
לאחר מכן, התקשרתי לאינטרנט רימון על מנת להגדיר את הראוטר.
מספר נציגים טכניים אמרו לי שאין אפשרות שהראוטר יוכל לעבוד אם במקביל יש נתב שיחות של נטוויז'ן.
נציגי אינרטרנט רימון אמרו לי שיתנו לי שם משתמש וסיסמה כדי להגדיר את נתב השיחות של נטוויז'ן וכך היה. הראוטר לא היה בשימוש ועוד לא הספקתי לבקש החזר כספי על הראוטר.
לאחר כיממה היו בעיות באינטרנט וניתוקים רבים.
התקשרתי לאינטרנט רימון כדי לפתור על הבעיה. המתנתי שעות רבות וטורטרתי מנציג לנציג. אף אחד מהם לא הצליח לעזור לי. בשלב שבוא הציעו לשלוח טכנאי לביתי. סירבתי ואמרתי שבבזק כמעט ולא היו תקלות וכי ידוע לי שלפעמים במצבים שבם חברת אינטרנט משתמשת בתשתית של בזק ישנן בעיות.
ביקתי להתנתק , להחזיר את הראוטר ולקבל החזר כספי על השליחות שכן הראוטר מלכתחילה לא מילא את תפקידו וגם היו בעיות בחיבור לאחר מכן.

נתקלתי בסירוב להחזיר לי את כספי בטענה שפתחתי את הראוטר. אמרתי שעשיתי זאת על מנת לחבר אותו וזה לא הצליח. הראוטר תקין וחדש.
במשך שבוע סחבו את פנייתי, ביררו מול מנהלים ואז חזרה אליי הנציגה שהציעה לי את השירות בהתחלה. אמרה לי שקיבלה אישור ממנהל לזכות אותי.
יממה לאחר מכן נציג נוסף ביקש שוב לברר את פרטי התלונה ולבסוף נמסר לי ששינו את דעתם וסירבו.

ביקשתי בכלל להתנתק מכל השירותים שלהם.
האם אעל פי החוק אני זכאית לקבל החזר כספי על הראוטר ועל דמי השליחות?
תודה רבה

14/8/2019 11:58 גלית לוי החזר כספי על ראוטר- אינטרנט רימון
15/8/2019 07:54 המועצה לצרכנות    re:החזר כספי על ראוטר- אינטרנט רימון