| ![]() |
| רוצה לבטל ליווי וטיפול של תוספי מזון כולל החוזה | ||
| מחבר: | ביאורה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 11/08/2019 | |
| שעה: | 13:12:53 | |
| שלום רב,
(סליחה עם יש טעיות בעברית שפת אם אנגלית וקשה לי לכתוב בעברית - עם משהו לא מובן אשמח לענות לשאלות) ב5 חודשיים אני סובלת מבטן נפוחה ונראת כמו אישה בהריון 8 חודשיים שאני בן בדרך כלל הבטן פלטה. המליצה לי ללכת לאלטרנטיבי בתאריך 4.8.19 דברתי עם חינוך שאמר שהוא מטפל ברפואי טבעית ועושה אבחון דרך שתן וביקור בית. אין לו מרפאה. הייתי כל כך בסטרס ולחץ כבר כי הרופאים לא מוצאים מה גורם לבעיה שלי והוא היה כל כך משכנע שזה התשובה שהסכמתי. באותו יום 4.8.19 הגיעה בערב ביקור ובדיקה (לא אמינה רק אחרכך ראיתי בחוזה): עולה 300ש"ח ליווי צמוד לשנה עלות 850ש"ח וצריך לקנות תוספי מזון. אמר לי שאם יקנה ממנו את כל תופסי מזון לחצי שנה עכשיו,הביקור לא יעלה ויעשה לי הנחה של 200שייח הליווי הוא היה כל כך משכנע שהוא יכול לעזור וזה יהיה סוף הבעיות שלי שהסכמתי. חתמתי על חוזה שהוא אמר אין צריך לקרא זה רק כיסוי עבורו וזה היה כבר 10 בלילה והייתי גמורה אחרי כל ההסברים."זה מאוחר לא צריך לקרא". זה סטנדרטי- אז לא קראתי ס"כ שילמתי 4.580 ש"ח עבור תרופות ועבור ליווי ביום 5.8.19 בדיוק יום אחרי שהיה אצלי התקשרתי כי רציתי לבטל הכל ושיכנע אותי להישאר.נשארתי אבל ב6.8.19 התקשרתי שוב ואמרתי לו שאני לא רוצה להמשיך בטוח. זה סופי ולבטל את העסקה ולא לשלוח את תוספי המזון. שהסתיים הביקור אמר "לא להתחיל עד יום חמישי 8.8.19 בשביל להתערגן עם המזון והכל" חשוב לצעיין ש בחוזה כתוב מיום עד ועד שנה בס"כ 850ש"ח עבור הליוו. אחרי שאמרתי לו שאני מבטלת את העסקה אמר שתופסי מזון יצא כבר לדרך ואי אפשר לבטל. (מתברר היום 11.8.19 שזה היה שקר מוחלט כי השליח התקשר היום ואמר קיבל את זה רק ביום חמישי 8.8.19) ולכן היה לחנוך זמן לבטל לפני שיצא לדרך. אחרי כמה שיחות בתאריך 8.8.19 הוחלט שאני ישלם עבור ביקור בית 300ש"ח ו850"ח ליווי ותוספי מזון שנמצא אצלי 5 בקבוקים. השאלה: 1.) האם אני מחייבת לשלם עבור תוספי מזון למרות שאמרתי לו לבטל את העסקה עוד לפני שזה יצא לשליח אליי? (שיחה מוקלטת עם השליח שקיבל את תוספי מזון רק ביום חמישי) 2.)האם אני חייבת לפי חוק לשלם עבור ליווי 850ש"ח עם הוא לא ילווי אותי בכלל. 3.)אמרתי שאני ישלם עבור ביקור בית ותוספי מזון שקיבלתי ביום הביקור כי זה מה שמגיעה לו אבל למה לשלם עבור ליווי שאני לא יקבל? אבקש את עזרתכם לפי חוק מה אליי לעשות וכמה החזר אני צריכה לקבל. מראש - תודה רבה עבור עזרתכם | ||
| 11/8/2019 13:12 | ביאורה |
רוצה לבטל ליווי וטיפול של תוספי מזון כולל החוזה |
| 11/8/2019 14:36 | המועצה לצרכנות |
re:רוצה לבטל ליווי וטיפול של תוספי מזון כולל החוזה |
| 13/8/2019 13:52 | ביאורה |
re:re:רוצה לבטל ליווי וטיפול של תוספי מזון כולל החוזה |
| 13/8/2019 14:04 | ביאורה |
re:re:רוצה לבטל ליווי וטיפול של תוספי מזון כולל החוזה |
| 14/8/2019 11:13 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:רוצה לבטל ליווי וטיפול של תוספי מזון כולל החוזה |