חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אי מציאת פתרון לאשה בת 85 + נכה שקיבלו חדר בקומה 4 והמעלית התקלקלה
מחבר:Sagi (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:07/08/2019
שעה:18:49:36

הגעתי עם המשפחה כולל אמא בת 85 ניצולת שואה ואני עם תעודת נכה עקב בעיות ברגליים, למלון בירושלים. קיבלנו סוויטה ל- 4 כפי שהזמנו. הסוויטה היתה בקומה 4. שמנו את הדברים ויצאנו לטייל. כשחזרנו מסרו לנו שהמעלית התקלקלה ואין להם שום פתרון להציע לנו.
כל נסיון לנסות לדבר עם מנהל תורן נכשל בתירוצים שונים: המנהל בחו"ל, המנהל ישן.. ניסינו לברר מתי יגיעו לתקן את נמעלית ונמסר ששלחו הודעה לחברת מעליות. רק אחרי מעל חצי שעה של המתנה ( יש לציין שבקומת הקבלה אין אפילו שרותים ) ואחרי שהתעקשתי לשמוע מטכנאי המעליות מתי הוא מתעתד להגיע הסכימו להתקשר ואז התברר כי כלל לא נפתחה קריאה. כמובן שבמועד זה לא היה בכלל צפי למתי יגיע טכנאי.
ביקשנו שינסו למצוא פתרון אחר ללילה למי שמתקשה להגיע לחדרו בקומה 4 וכל מה שיכלו להציע לנו זה להשאר לשבת בלובי. בלית בררה טיפסנו אט אט במעלה המדרגות. הגענו מותשים אחרי זמן רב לחדר. אף אחד מהקבלה לא דאג לדעת האם אנחנו בסדר. הרגשנו רע מאד ולא הצלחנו לישון כל הלילה. בבוקר המעלית פעלה. כשירדתי במעלית נסע איתי הטכנאי והבנתי שהמעלית תוקנה במועד זה. ניסיתי לבקש לדבר בבוקר עם מנהל המלון ושוב לא היו מוכנים לתת לי את שמו או כיצד ניתן ליצור איתו קשר. ביקשו שאשאיר מס' טלפון ויחזרו אלי וכמובן אף אחד לא חזר אלי. פניתי במייל לכתובת המייל של המלון ממנה קיבלתי את ההזמנה למלון וסיפרתי מה קרה וביקשתי שמנהל יחזור אלי וגם כאן אף אחד לא חזר אלי. התעלמות מוחלטת מהלקוח ... מה עושים ? למי פונים בתלונה ? האם רק לבית משפט ? הגעתי למלון כדי להנות ממנו ולא כדי שייגרם לי סבל האם מגיע לי פיצוי ?
7/8/2019 18:49 Sagi אי מציאת פתרון לאשה בת 85 + נכה שקיבלו חדר בקומה 4 והמעלית התקלקלה
8/8/2019 12:01 המועצה לצרכנות    re:אי מציאת פתרון לאשה בת 85 + נכה שקיבלו חדר בקומה 4 והמעלית התקלקלה