חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול מנוי בשירות לקוחות בחברה , עסקת אשראי טלפונית
מחבר:מישהו, דחוף!!!!!!!!!!! (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:07/08/2019
שעה:12:45:27

הצטרפתי לשרות לקוחות למציאת עבודה. בקשתי להיות מנויה באופן חד פעמי לחודש בלבד, כדי לנסות את הפלטפורמה הזו.

בקשתי שיעשו עוגן ויבטלו אוטומטית אחרי חודש והם אמרו שלא ניתן, רק כשאני פונה אליהם ביוזמתי, האם זה חוקי???.
החברה ציינה בטלפון שאוכל לבטל מנוי ביוזמתי באמצעות הודעה באימייל עד תאריך מסוים כדי שלא אחויב בדמי מנוי עבור החודש הבא.

שלחתי להם הודעות בזמן וכל יום הם מנסים לצנתק לי ושולחים לי הודעה באימייל שניסו ליצור איתי קשר לביטול...
רשמתי להם שוב ושוב הודעות באימייל כל יום שאני מבטלת את המנוי . אבל הם עושים לי את תרגיל הניתוק כל פעם מחדש. גם כאשר אני יוצרת קשר מיוזמתי למוקד שלהם.

אני לא יודע מה לעשות. עשיתי את המנוי דרך חברת האשראי האם אוכל לבקש מהם לעצור את העסקה?

זה דחוף!!!!!! כבר קרה לי בעבר שנעשתה לי עסקה טלפונית שקרית וגיליתי זאת רק בדיעבד, כי לא חדשתי את הכרטיס שבו נעשתה העסקה ולא קיבלתי דו"ח מחברת האשראי. כי בקשתי בטלפון חיוב חד פעמי והם המשיכו לחייב אותי עד סכום של 2400 ש"ח !!!!!!!!!!!
7/8/2019 12:45 מישהו, דחוף!!!!!!!!!!! ביטול מנוי בשירות לקוחות בחברה , עסקת אשראי טלפונית
8/8/2019 09:00 המועצה לצרכנות    re:ביטול מנוי בשירות לקוחות בחברה , עסקת אשראי טלפונית