חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

רכישת מוצר אחרי בדיקת מידות בחנות קבלת מוצר במידות אחרות
מחבר:עדי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/08/2019
שעה:13:05:18

רכשתי מוצר מידוף לשימוש מסוים (אחסון קלסרים) בחנות ריהוט בנתניה, הגעתי לחנות ורק לאחר שניסיתי להעמיד קלסר משרדי על המדף ובדקתי שבמידות זה נכנס רכשתי המוצר. הגעתי הביתה ולאחר שבוע וחצי הרכבתי את מוצר המידוף ולתדהמתי ברגע שרציתי להניח קלסר על המדף הקלסר לא נכנס!!!! ניגשתי לחנות מיד למחרת עם מטר ולתדהמתי גובה המידוף בחנות בתצוגה הינו 35.5 כאשר גובה המידוף שנמצא בביתי הוא 32 !! הייתי בשוק בחנות נאמר לי שכנראה במשלוח החדש שהגיע אלו המידות. כשאמרתי שרכשתי את המוצר לאחר שמדדתי וניסיתי להניח קלסר ושאני צריכה זאת לקלסרים, אמרו לי שאפנה לשרות לקוחות. שם חזרו אליי ואמרו שזה מה שיש ומוכנים לתת לי מהתצוגה את המוצר שמדדתי אותו בהנחה של 10% בלבד
(לצערי הרב המוצר מהתצוגה פגום, מעט שרוט ולא נראה כחדש) התעקשתי שזה לא לעניין הסכימו לתת לי הנחה של 20% והדגישו שאם אני לא מוכנה לזה את המוצר שבביתי איני יכולה להחזיר לחנות כי אין את אריזתו!!

השאלה שלי מה עושים במקרה כזה. נעשתה פה הטעיה אולי בתום לב אבל עדיין הטעיה בין המוצר בתצוגה בחנות שבזכות מידותיו רכשתי המוצר לבין המוצר שקיבלתי בפועל שאינו יכול לשמש את צרכיי שלשמם הוא נרכש. לרגע לא חשבתי שיכול לקרות דבר שכזה שכן לא נאמר לי בחנות מאום על כך ברכישה, ולכן לא חשבתי אפילו לשמור האריזה.

5/8/2019 13:05 עדי רכישת מוצר אחרי בדיקת מידות בחנות קבלת מוצר במידות אחרות
5/8/2019 14:13 משה    re:רכישת מוצר אחרי בדיקת מידות בחנות קבלת מוצר במידות אחרות
5/8/2019 14:26 עדי       re:רכישת מוצר אחרי בדיקת מידות בחנות קבלת מוצר במידות אחרות
5/8/2019 15:46 המועצה לצרכנות          re:re:רכישת מוצר אחרי בדיקת מידות בחנות קבלת מוצר במידות אחרות