| ![]() |
| הוט - שליחת סיכום עסקה והפניה לתקנון שלא ניתן לראות במכשיר הנייד | ||
| מחבר: | אביב (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 03/08/2019 | |
| שעה: | 07:08:00 | |
| יש מקרים שהחברות שולחות סיכום חוזה שאיננו קריא במלואו בסלולרי, אבל זו הדרך היחידה שהן שולחות אותו (זה כמובן בהנחה שהן שולחות בכלל סיכום).
לדעתי סיכום שאיננו קריא במלואו בסלולרי אין לו זכות קיום כסיכום בכתב (היום). הוט שולחת סיכום עסקה ב PDF (התקדמות גדולה מאוד מאז שהיו שולחים בדואר רגיל את מספר החוזה ולך תחפש אותו באתר שלהם) הבעיה - לפעמים חלק מהלינקים שמצביעים על תקנון ספציפי אינם נפתחים בכלל (זה בעיקר קורה כאשר יש יותר מתקנון אחד בסיכום) או שאי אפשר לפתוח אותם במכשיר הסלולר (תוכנת האקרובט רידר בסמארטפון איננה תומכת כראוי בלינקים בתוך PDF) הבעיה - האנשים שמקבלים את הסיכום לא יודעים שיש לינק עם הסבר לגבי המבצע (לגמא התנאים שלו לאחר שנה/מה הוא כולל/מגבלות/תשלום יחסי) בנוסף - הסיכום של הוט לא כולל את כל המוצרים שנמצאים בעסקה, אלא רק את השינויים ולא את המידע על כל השינויים. כלומר אם היתה לי תוכנית שכללה טריפל ו VOD בחבילה אחת. עכשיו יכולים לעשות לי תוכנית שלא כוללת VOD ("יותר זול" אבל בנוסף אני אמשיך לשלם על VOD)בנוסף כל הספריות שכבר קניתי לא מופיעות בסיכום (כי לא קניתי אותם עכשיו). מה שגורר שאני אקבל סיכום על 100 או 200 ש"ח כאשר התשלום החודשי הקבוע יהיה 300 או 400 ש"ח. בעיה נוספת - הסיכום לא נשלח במיידי ולפעמים לא נשלח בכלל (בעיקר כשמבקשים מבצע שדורש אישור מדרג גבוה) ולפעמים שולחים רק את התקנון כשאתה מתעקש לקבל משהו. (אבל בלי פרטים אישיים). עוד נקודה - הסיכום מכיל תאריך, אבל התאריך לא אומר מתי התחיל הסיכום אלא רק מתי הוא נשלח. | ||
| 3/8/2019 07:08 | אביב |
הוט - שליחת סיכום עסקה והפניה לתקנון שלא ניתן לראות במכשיר הנייד |
| 4/8/2019 14:04 | המועצה לצרכנות |
re:הוט - שליחת סיכום עסקה והפניה לתקנון שלא ניתן לראות במכשיר הנייד |