חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

רמי לוי תקשורת - טעות בחיוב - לא מוכן לשלם 16 ש"ח החזר הוצאות צרכן
מחבר:אביב (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:03/08/2019
שעה:05:43:50

רמי לוי תקשורת - טעות בחיוב - לא מוכן לשלם 16 ש"ח החזר הוצאות צרכן
לפני כשנה הצטרפנו לתוכנית של רמי לוי תקשורת ומועדון צרכנות רמי לוי של 1 ש"ח בחודש למשך שנה ובנוסף תשלום חד פעמי על הסים/התחברות של כ 50 ש"ח.

בפועל גבו מאיתנו 49 ש"ח על הכרטיס ו 49.90 ש"ח על התחברות לתוכנית.
(כאן סה"כ גביה בעודף של כ 50 ש"ח)
באוגוסט שנה שעברה פנינו לראשונה ולא החזירו את הכסף.

בנובמבר הודענו לחברת האשראי להחזיר לנו את החיוב המיותר. פתאום ניתקו לנו את הקו וחיובו ב 20 ש"ח על חזרת הוראת קבע.

התקשרנו וביקשנו לחבר מחדש, אמרו שנצטרך לשלם עכשיו את החוב - 70 ש"ח ויחזירו לנו את כל הכסף.
(עד כאן גבו מאיתנו בעודף 70 ש"ח).
נתנו לנו זיכוי של 20 ש"ח בחשבון (שעדיין נשאר זיכוי עד החודש בגלל שכל השימוש זה 1 ש"ח לחודש)

ביוני 2019 פניתי שוב והצלחתי לקבל את ה 50 ש"ח.(לאחר שדרשו שאשתי תיתן לי בטלפון ייפוי כוח לדרוש את ה 50 ש"ח)
מי שהחזיר את הכסף שלח אותי לפניות הציבור - הוא לא יודע על ה 16 ש"ח. הוא רק בהנהלת חשבונות

החודש הוחזר לכרטיס האשראי סכום הזיכוי שנשאר בחשבון (ניידנו לחברה אחרת).

החזר הוצאות צרכן של 16 ש"ח לא מוכנים לתת ובנוסף לא עונים על פניות בנושא באימייל עם כל הפרטים שזה תז/שם/כרטיס אשראי (על כל שאר הפניות באימייל מהאימייל שלי הם עונים די מהר, על זו הם מוכנים לדבר רק עם אשתי שהיא היתה בעלת הקו/כרטיס האשראי).
אולי צריך לשלוח להם מכתב רשום?

לפי החוק אני זכאי לפיצוי ללא הוכחת נזק של עד 10,000 ש"ח (על אי החזרת הכסף כולל ה 16 ש"ח תוך 14 ימים מרגע הפניה בכתב הראשונה שזה לפני שנה)

אני חושב שחשוב ללמד את רמי לוי תקשורת שיש חוק.
אני חושש שבית המשפט לתביעות קטנות יחשוב שהתביעה שלי קנטרנית במקום להבין את המשמעות הצרכנית של התביעה.

הערה חשובה: התאריכים לא מדויקים (ייתכן הפרש של חודש לכאן או לכאן) אבל יש לי את כל המיילים והקלטה של רוב השיחות וכמובן תיעוד של מה ועם מי דיברתי.

3/8/2019 05:43 אביב רמי לוי תקשורת - טעות בחיוב - לא מוכן לשלם 16 ש"ח החזר הוצאות צרכן
3/8/2019 06:08 אביב    פניתי גם אליכם ב 19.8.2018 - פניה 599762
4/8/2019 14:02 המועצה לצרכנות       re:פניתי גם אליכם ב 19.8.2018 - פניה 599762
5/8/2019 08:19 אביב          אבל ה 16 ש"ח הינם עניין שמשרד התקשורת אומר לפנות לרשויות