| ![]() |
| שאלה צרכנית | ||
| מחבר: | פרונסין (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 01/08/2019 | |
| שעה: | 17:41:42 | |
| שלום רב,
בתאריך 11.6 הגעתי למשרדים של חברה שמוכרת חבילה לעסקים, החבילה כולל סמינרים, וובינר, אתר ובו חומר לימודי ו 5 מפגשים אישיים בנושא פרסום העסק בפייסבוק, דפי נחיתה וכו... שילמתי עבור החבילה הזאת סך של 20000 שקלים. בתאריך 19.6 ניסיתי לדבר עם בעל החברה כדי לבטל את העסקה כי הבנתי שזה לא מה שאני צריכה לעסק שלי...לא הצלחתי לתפוס אותו בטלפון בתאריך 26.6.19 הגעתי למשרדים לסמינר שנערך שם באותו יום כדי לבחון אם זה באמת הצורך של העסק שלי ואם זה מתאים לי... באותו יום בשעות הלילה טסתי לשבוע , חזרתי לארץ בתאריך 1.7.19 ומייד התחלתי להתקשר אליהם שוב כדי לנסות לבטל את העסקה.. לא הצלחנו לדבר בטלפון, ולכן בתאריך 8.7.19 כתבתי הודעת ווטסאפ בה אני מבקשת לבטל את העסקה וזה מסיבה אישית . בטלפון נאמר לי שזה בלתי אפשרי, וככה המשכנו בשיחות ובהתכתבויות בעוד אני מתחננת שבמצב בו אני נמצאת כרגע אני לא פנויה ללימודים וגם צריכה נואשות את הכסף.. אחרי משא ומתן ארוך זיכו אותי ב2500 שקלים שהם שמינית מכלל העסקה. חשוב לציין שלא השתמשתי כמעט בשירותים שרכשתי וביקשתי בחזרה את החלק היחסי, הייתי מוכנה גם לוותר על חלק מהכסף, אבל זיכוי של 2500 שקלים זה מעט מאוד, למרות זאת אמרתי תודה והערכתי את זה מאוד... וחשבתי שאם הם לא משחררים אותי אולי אאלץ את עצמי לנסות וכן ללמוד את החומר....לא הצלחתי לעשות זאת מפאת מצבי הרגשי הנוכחי. ומאז אני ממשיכה לדבר, לסמס, לבקש, להתחנן ואין עם מי לדבר.... מיואשת ומתוסכלת פונה אני אליכם אשמח מאוד אם תתקשרו אלי כי הסיפור מורכב וחשוב לשמוע אותו על כל פרטיו ופרטי פרטיו...אני מנסה להתקשר אליכם ולא מצליחה וזה ממש יעזור לי לשטוח את הקושי מול קול אנושי שידע לתת לי עצה טובה תודה רבה ויום מבורך | ||
| 1/8/2019 17:41 | פרונסין |
שאלה צרכנית |
| 4/8/2019 09:49 | המועצה לצרכנות |
re:שאלה צרכנית |