חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול הארכת אחריות למכונות כביסה
מחבר:אביעד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:28/07/2019
שעה:11:53:36

שלום

אני רכשתי מכונת כביסה של חברת AEG כאשר הגיע טכנאי להתקנה של המכונה הצליח לשכנע אותי בלרכוש הארכת אחריות בסכום של 700 שקלים לאחר חצי שעה אני החלטתי לבטל דברתי אם החברה השירות פיקס שהיא הנותנת השירות למכונות כביסה האלה ואמר לי שאני צריך לשלוח את החשבונית מקור אליהם קודם בכדי לקבל זיכוי על הרחבת אחריות , החשבונית מקור נשלח אם דואר שליחים ורשום באתר הדואר שחשבונית נמסרה בתאריך 20.6.19 . כאשר יצרתי קשר שוב אם חברת שירות פיקס נאמר לי שמנהל החשבונות שלהם בחופשת לידה וככה מורחים אותי שבועים לאחר שאמרתי להם שזה לא בעיה שלי שלא דאגו למחליפה נאמר לי שמנהל השירות הלקוחות שלהם יחזור אלי שגם זה לא נעשה לפסופו של דבר לאחר חודש של מרדף אחרי החברה נאמר לי אלידם שהחשבונית מקור לא אצלם ושאני צריך ליצור קשר אם דואר ישראל שזה אני עשיתי ונכון להיות שירות דואר ישראל מחכה שובעים שסניף טבירה יגיב להם למיילים

איך אני יכול לטפל בנושא הזה הרי זה לא הגיוני אני אחרי חצי שעה מרכישת הארכת אחריות החלטי לבטל ואותו תותו עוברים להם חודשים והחיובים יורדים האם מותר לי לבטל את דרך חברת האשרי שלי ולהגיד להם להפסיק להעביר כסף לפי החוק ?

אשמח לעצה תודה

28/7/2019 11:53 אביעד ביטול הארכת אחריות למכונות כביסה
28/7/2019 16:09 המועצה לצרכנות    re:ביטול הארכת אחריות למכונות כביסה
31/7/2019 10:54 אביעד       re:re:ביטול הארכת אחריות למכונות כביסה