חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

קבלת שולחן אוכל פגום
מחבר:לינדה בר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:27/07/2019
שעה:20:51:15

שלום רב
אודה על עזרתכם. ביום 23.4.19 הזמנתי פינת אוכל ביריד רהיטים בגני התערוכה שפעל בימי חול המועד מנציגי רשת חנויותKHL פינות אוכל ומזנונים. את ההזמנה השכנוע והשיווק עשה לי לא אחר ממנכל הרשת מר אבי עמרן. את פינת האוכל קיבלתי ביום 22.7.19( לטענתם זה עומד במסגרת 60 ימי עסקים אבל זו לא הסוגיה לגביה אני פונה).
השולחן שקיבלתי והזמנתי נפתח לעוד 4.2 מטרים. הבעיה היא שבשולחן שקיבלתי יש על הפלטה בקצה אחד של השולחן חריץ לכל רוחבו ממש בקצה השולחן ממנו נפתח השולחן להרחבה. בעוד שבשולחן שהזמנתי מנגנון הפתיחה היה נסתר ונפתח מחריץ מתחת לפלטה העליונה.יש לי תמונות התומכות בתיאורים. כשהתקשרתי למנכל הרשת שנתן לי בעת הקנייה את הטלפון הנייד שלו הוא פתאום כבר היה קצר סבלנות וטען שזה נעשה על מנת שמנגנון הפתיחה יהיה איכותי יותר. אמרתי לו שבמקרה כזה שמשנה לגמרי את פני המוצר שאני הזמנתי היה עליהם לעדכן אותי ולשאול אם אני עדין רוצה את המוצר כי זה ממש לא השולחן שהזמנתי.מנכל הרשת ממש לא רצה לשמוע אותי יותר והפנה אותי לשירות לקוחות. בשירות לקוחות פשוט לא עונים ולבסוף הצלחנו להגיע למישהו בחברה שהבטיח שיחזרו אלינו ואכן חזרו ואמרו שיבדקו מה אפשר לעשות. אגב בנוסף לפגם המשמעותי הזה היו עוד מספר פגמים אבל איתם עוד אפשר לחיות כמו חלודה ברגלים של השולחן צביעה לא אחידה של הרגלים וכסא פגום אחד אבל החריץ על הפלטה בשולחן הוא מבחינתי ממש ממש מכער את השולחן ומעולם לא ראיתי כזה דבר בשולחן אוכל.המצב הוא שכרגע יש לי בהית מוצר שעלה לי הרבה מאוד כסף (11500שח) ואינו תואם את מה שהזמנתי ואין לי מושג מה אוכל לעשות האם מותר לי לעצור את התשלומחם דרך חברת האשראי? האם מותר לי לדרוש מוצר אחר כי אני לא רואה איך אפשר לתקן כזה פגם. אנא עזרתכם והנחיותכם.
המון המון תודה
לינדה בר
Lindabar80@gmail.com
27/7/2019 20:51 לינדה בר קבלת שולחן אוכל פגום
28/7/2019 13:11 המועצה לצרכנות    re:קבלת שולחן אוכל פגום