| ![]() |
| חיוב בגין פתיחת תיק | ||
| מחבר: | אושר שוורץ (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 23/07/2019 | |
| שעה: | 13:58:00 | |
| היי , רציתי לברר בנוגע להלוואה דרך ביטוחי קופות גמל ופנסיה (משהו גזה) , בשיחה המוקלטת נאמר לי שזה 499 ₪ , אני חשבתי שזה במידה ואני זכאית פותחים תיק וזאת העלות .
גם מה שלאחר כמה דק ביקשו כרטיס אשראי (לא נאמר שזה עבור החיוב!) ואני חשבתי שזה בשביל לבדוק את המצב הפיננסי שלי . מהרגע שנאמר לי הסכום ועד הרגע שלקחו נאמרו הרבה דברים מסביב בדרך לכן גם לא קישרתי בין השניים . גם בסיכום שיחה הוא סיכם את הדרך שכביכול אני אקח את ההלוואה ותוך כמה זמן יחזרו אליי ושום מילה על החיוב , מה שגם אף אחד לא חזר אליי להגיד לי אם ניתן לקבל הלוואה או לא. גם חתמתי על מסמכים דרך הודעת טלפון מה שגם חשבתי שזה שאני מאשרת שלגבי מידע שקיים לגבי המצב הפיננסי שלי וכד׳. עכשיו בדיעבד אני מבינה שזה עבור פתיחת תיק ותשלום למשרד האוצר למציאת פרטים על כל הקרנות והקופות שיש לי מה שלא נשמע לי הגיוני כי יש אתר ״הר הכסף״ שנותן את המידע הזה בחינם. האם יש לי עילה לפנות להגנת הצרכן ? הם לא מוכנים לתת לי את ההקלטה וגם לא להחזיר את הכסף . ה בשום שלב הנציג לא בדק האם אני מבינה אותו , וכמו שיצא אכן לא הבנתי אותו בכלל , הבנתי דברים אחרים . | ||
| 23/7/2019 13:58 | אושר שוורץ |
חיוב בגין פתיחת תיק |
| 24/7/2019 09:02 | המועצה לצרכנות |
re:חיוב בגין פתיחת תיק |