| מחבר: | לי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 22/07/2019 |
| שעה: | 17:16:25 |
|
שלום , לפני כשנתיים לערך פניתי לחברה כדי לקבל הצעה בנוגע להתקנת סכך מרקיזה במרפסת דירתי השכורה . בנוסף ציינתי בפני הסוכן שאני מתגוררת בדירה שכורה ובכוונתי לחזור בעתיד לדירה אחרת שבבעלותי שגם שם ישנה מרפסת . שאלתי אותו בהתכתבות מתועדת ושלחתי צילומים של המרפסת המיועדת להעברה בעתיד והוא ענה לי שכן . כלומר ניתן יהיה להעביר את הסכך ואשלם רק עבור דמי פירוק והתקנה . שילמתי סכום של 4200 שח שלא היתי משקיעה בדירה שאינה שלי וזמנית . לפני השבויים יצאתי קשר עם החברה כדי לתאם העברה ולתדהמתי הם ענו לי שלא ניתן לקבוע בכלל אם סכך מתאים להתקנה מבלי להגיע למקום עצמו . אמרתי שלא כך הוסבר לי . הסוכן הגיע למקום המיועד להעברה ואמר שאי אפשר להתקין את הסכך כי צריך לשנות קונסטרוקציה ושזה לא משתלם לי ל להוסיף עלויות כי זה יעלה כצו סכך חדש . ציינתי בפניו שהוא הבטיח לי שניתן יהיה להעביר ולכן אני ביצעתי את הרכישה בנוסף אני עדיין בתקופת האחריות שמגיעה לי מהם של שלוש שנים.
הסוכן אמר שיהיה בקשר עם המנהל שלו ויחזור אליי . כששוחחתי עם המנהל הוא התנער לגמרי ואמר שזו בעיה של הסוכן שהבטיח לי דבר כזה ושאני נהניתי מהסכך שנתיים . תשובות שהם לדעתי לא עינייניות ולא מקצועיות . כרגע שניהם לא עונים לטלפונים והודעות .
אני עוברת דירה ומשאירה את הסכך בדירה השכורה הישנה. למי אני פונה לגבי התנהלות כזאת של הטעייה ? אני מעוניינת שהם יקיימו את מה שהובטח לי! כאמור דאז סוכם על 1500 שח שזה דמי פירוק והרכבה . וכעת הם אומרים לי למעשה לרכוש סכך חדש נוסף תוך שנתיים !
תודה |
|
|