| מחבר: | תומר שמואל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 21/07/2019 |
| שעה: | 16:25:22 |
|
שלום רב פורום
תקציר - מעבדת טלפונים הגישה כנגדי תביעה משפטית על סך 20,000 ש"ח לאחר שפרסמתי כנגדה ביקורת שלילית בגוגל מפות לאחר קבלת שירות בינוני.
המוצר - רמקול נייד JBL שעלה לי 33% ממשכורת החובה שלי. 8 חודשים לאחר הקניה הרמקול התקלקל ואני, לאחר שהובטחה לי בעת הקניה אחריות לשנה, שלחתי אותו לתיקון במעבדה ממנו נקנה, הם השיבו כי מעולם לא הביאו לי אחריות. בפועל הם צודקים - התרשלתי בבדיקה של האחריות בעת הקנייה וזאת מעולם לא הובטחה לי בכתב אלא בעל פה. בכל זאת נשלח הרמקול לתיקון לאחר התעקשות שלי, וחזר עם אותן הבעיות שאיתן נשלח. תיקנתי אותו בעצמי בבית ופרסמתי ביקורת על החוויה הזו בעמוד הגוגל של החנות.
באותו הרגע התקשר אליי ש' בעל החנות ודרש ממני להסיר את הביקורת, אחרת יעמיד אותי לדין על פגיעה בשמו הטוב. הביקורת נוסחה בטון מכבד, נתנה ציון ממוצע לעסק ולא הכפישה, העליבה או סילפה את המציאות ולכן נתתי לה להישאר. 4 חודשים מאוחר יותר, בהן עברתי מסכת הטרדות מגוכחת, קיבלתי הזמנה לדין ותביעה על סך 20,000 ש"ח מהחנות.
כלוחם בסדיר איני רואה את ביתי ואין לי זמן או ידע להתעסק עם מערכת המשפט. השכר שלי נמוך ממכדי להרשות עורך דין וכתב ההגנה מתבקש להשלח בעוד שבוע מעכשיו. מיותר לציין שאני ומשפחתי עובדי עצות
, ולכן אשמח להכוונה וייעוץ כלשהו לגבי איפה להתחיל ואיך להתגונן על עצמי בלי לשלם סכומים נכבדים של כסף כתוצאה מהתנהלות שגוייה עם מערכת המשפט.
תודה רבה. |
|
|