חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

כרית נגד פצעי לחץ , לכיסא גלגלים
מחבר:פליקס אנגל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:21/07/2019
שעה:17:31:55

אני בן 72 נכה סיעודי,....מרותק לכיסא גלגלים שרכשתי מחברת אורטופדיקה שטיינר ,דרך משרד הבריאות הכיסא לא התאים לי החזרתי ולקחו אותו ביום 10.7.19 ובאותו זמן לציין נשארתי בלי כיסא מרותק למיטה , בו זמנית 10.7.19 שלקחו את הכיסא ,
סיפקו לי ....כרית למניעת פצעי לחץ עבור כיסא גם ממשרד הבריאות, ....
, לציין שלא ראיתי את הכרית ולא בדקתי אם מתאימה לי רק עד ליום חמישי 18.7.19 שקבלתי כיסא גלגלים מחברה אחרת, הנחתי את הכרית על הכיסא וניסית להתיישב, על הכיסא.... לא היה לי נוח וגרם לי לכאבים מתחת לירכיים, שגם כך אני סובל מהגב,
בשעה 17:45 בערך שלחתי הודעה לוופצאט שלהם שאני מבקש להחזיר את הכרית ....
היום 21.7.19 9:41 דיברתי עם בחור בשם דניאל .... ה יה מוכן להחליף לי את הכרית מאחר וזו מידה מיוחדת אז לא היה להם, ולמרות שבלי הקרטון, .... רצה להחליף את הכרית ...חזר אליי לשיחה ב 10:03 ואמר שלא מצא כרית מתאימה וציין שלא ניתן להחזיר בלי הקרטון שלה האריזה
בטענה עששיתה בה שימוש , ואני ציינתי שלא השתמשתי ,...בגלל המטפלת שלי זרקה את הקרטון ביחד עם עוד קרטונים לא מוכנים להחזיר את הכרית . העלות שלה 2150 ש" השתתפות שלי רק 215 ש"ח אם אני צריך לקנות חדשה זה 2150 ש"ח אין השתתפות של משרד הבריאות .... לעוד הזמנה ...... חסר אונים ולא יודע מה לעשות מבקש את עזרתכם תודה
21/7/2019 17:31 פליקס אנגל כרית נגד פצעי לחץ , לכיסא גלגלים
22/7/2019 10:19 המועצה לצרכנות    re:כרית נגד פצעי לחץ , לכיסא גלגלים