| מחבר: | אייל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 20/07/2019 |
| שעה: | 02:03:51 |
|
הזמנתי שירות בדק בית מחב' אלגן (מציגה עצמה גם בשם "בדק בית המקורי בע"מ"). נתתי אמון בחברה ועשיתי טעות חמורה בכך ששילמתי מראש ובמזומן. הומצא לי דו"ח חובבני ורשלני ברמה של ילד בבי"ס יסודי (נראה לי שגם ילד צעיר היה יכול לנסח דו"ח יותר רציני) שהציג רק חלק מהליקויים, עם אוסף אקראי של תמונות שנזרקו בסוף הדו"ח, מבלי שום קישור בין התמונות לתוכנו של הדו"ח/ שום הסברים מילוליים ושום רצף הגיוני, שלא לדבר על סגנון הכתיבה הרשלני. כשפניתי לחברה עם השגות ענייניות על הדו"ח, נתקלתי בטריקת דלת בפרצוף (סינון שיחות טלפון, חוסר התייחסות מוחלט לטענותיי במייל על ליקויים חשובים ביותר שהושמטו מהדו"ח, שאינן חלילה עניין של פרשנות סובייקטיבית, אלא עובדות מוצקות ברורות כאור השמש, חוסר התייחסות לתמונות ולמחדלים נוספים שנעשו בכתיבת הדו"ח, וחזרה שיטתית על המנטרה "מדובר בדו"ח משפטי שאסור לך להשפיע על תוכנו", נו באמת, אין להם מה לומר לגופן של טענות ולכן משתמשים הם שוב ושוב באמירה חלולה, כאילו שמישהו הסמיך אותם להיות משפטנים. פשוט לא להאמין!).
לסיכום, שילמתי את כספי ולא זכיתי לתמורה המובטחת (הובטח לי מפורשות במעמד הבדיקה מענה לשאלות ותיקון הדו"ח בעת הצורך), ממש "כשלון תמורה" לכל דבר ועניין.
האם המועצה יכולה לסייע בנושא צרכני זה? |
|
|