| ![]() |
| החלפת מזרון פגום לאחר 3 שבועות שימוש ,לחדש אותו דגם לא מתוקן .האם אפשר לדרוש? | ||
| מחבר: | טובה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 21/07/2019 | |
| שעה: | 00:01:48 | |
| רכשתי מזרון איכותי מחברה ידועה ומפורסמת .קיבלתי אותו בתאריך 13.6.2019 לאחר פחות מחודש של שימוש10.7.2019 [מתוך זה כשבוע הייתי בנופש ולא השתמשנו במזרן כך שבפועל השימוש היה בקושי שב3 שבועות]...ראיתי שנוצר שקע לרוחב המזרן בקו ישר מצד לצד כולל ריפוד רפוי במקום השקע. הזמנתי בודק מטעם החברה והגיע רק אחרי 8 ימים של המתנה ב .18.7.19 [עוד משיכת זמן..והודיע כי צריך לקחת את המזרן לתיקון ..צילם ושלח תמונות למנהלים ואז אישר את התיקון . לדבריו יגיעו לקחת ולתקן. שאלתי ורצוני לדעת???..האם אני יכולה לדרוש אחרי שימוש של כ3 שבועות או חודש מזרן חדש במקום המקולקל ולא מתוקן???..שילמתי במיטב כספי 6.500 ש"ח ואני מקבלת מזרן עם בעיות ותיקונים.??!!! אני רוצה אותו דגם בדיוק אבל חדש ולא מתוקן. האם אפשר לדרוש?? מה עלי לעשות אם במידה ואדרוש מהם ולא יסכימו אלא רק לתקן?? מה אני עושה?... לא רוצה מתוקן אחרי פחות מחודש של שימוש ..תודה על העזרה | ||
| 21/7/2019 00:01 | טובה |
החלפת מזרון פגום לאחר 3 שבועות שימוש ,לחדש אותו דגם לא מתוקן .האם אפשר לדרוש? |
| 21/7/2019 11:54 | המועצה לצרכנות |
re:החלפת מזרון פגום לאחר 3 שבועות שימוש ,לחדש אותו דגם לא מתוקן .האם אפשר לדרוש? |
| 21/7/2019 20:13 | טובה |
re:re:החלפת מזרון פגום לאחר 3 שבועות שימוש ,לחדש אותו דגם לא מתוקן .האם אפשר לדרוש? |