חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

גלוי נאות ואחריות רכב משומש
מחבר:גינת (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:18/07/2019
שעה:19:01:39

רכשתי רכב משומש מסוכנות רכב.
יום לפני הרכישה התקשרתי לברר פרטים. בין היתר נאמר לי שיש תקלה במזגן אבל עד שאגיע יום למחרת המזגן יטופל.
התקשרתי בבוקר לוודא המזגן טופל ונאמר לי שאכן טופל.ושהיה סהכ חסר גז.ביקשתי לוודא שוב הסוכן אמר שווידא.
הגעתי בדקתי וכשהפעלתי המזגן אכן עבד. אבל הסוכן לא אמר המזגן עובד לסירוגין לפעמים מקרר ולפעמים לא. אני חייבת לציין שבשיחה מוקלטת הסוכן אמר שהוא יתקן כל בעייה שקשורה למזגן מדחס גז וכו.
שאלתי לגבי בעלים קודמים והוא ציין שיהיה בחור נחמד שהביא את הרכב למגרש.
ברשיון רגב היה רשום דיפלומט כששאלתי אם הכוונה היא לרכב דיפלומטי הוא טען שלא אלא שחברת דיפלומט היא יבואנית מקבילה לסוג הרכב הזה
אחרי שרכשצי ועשיתי ביטוח יידעו אותי שהרכב היה שייך לשגריר והרכב הגיע ממצרים.
וזאת הכוונה בדיפלומט כשפניתי אליו ואמרתי לו שהרכב שייך בעברו לשגרירות הוא אמר לי נו אז מה
את הבעייה במזגן סידרתי אחרי שהוא התחייב לשלם עליו. שילמתי על דיאגנוסטיקה עמ לדעת מה הבעייה במזגן .
ועכשיו יש בעייה בגיר והרכב עדיין לא יצא ממוסך שתיקן את המזגן -מקום בהמלצת מגרש הרכב .בררתי אותו מנהריה לחולון כי אי אפשר לנסוע בלי מזגן.אחכ כדי שיבדקו את הגיא בררתי אותו מחולון למוסך מורשה בבת ים. שם אמרו שיש בעייה בגיר .
על טופס גילוי נאות נכתב בפירוש גיר מנוע שלדה תקינים. מה האחריות על משפט כזה ?מה האחריות של בעל הסוכנות ושל הסוכן שלו שפעלו בחוסר תום לב ומה עליי לעשות ?האם ישנה אחריות על הגיר?
עברו כ3 שבועות מאז שקניתי ומאז אני ממוסך למוסך לאבחנות .מקווה לקבל עצה מועילה . תודה
18/7/2019 19:01 גינת גלוי נאות ואחריות רכב משומש
21/7/2019 08:56 המועצה לצרכנות    re:גלוי נאות ואחריות רכב משומש