| ![]() |
| שירות התקנת מדיח- לקוי חברת בוש | ||
| מחבר: | נטלי קחלון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 17/07/2019 | |
| שעה: | 13:05:23 | |
| שלום רב,
רכשתי מדיח כלים של חברת בוש. פניתי לחברת CSB (הנותנת שירותי למוצרי בוש בישראל) להתקנת המוצר הגיע אליי הביתה טכנאי מסניף באר שבע (פלרום) בשם אמיר בן אבו. וטען כי ההכנות שהיה עליי לבצע לא תקינות (חור בארון 10 ס"מ, ברז מים 10 צול ופתח לכניסת צינור לסיפון ליציאת מים) לטענתו החור בארון היה קטן מ-10 ס"מ (בפועל בארון היה חור של 9.5 ס"מ) לאחר פנייתי למוקד השירות של CSB, הגיע אלי נציג אחר אשר התקין את המוצר ללא בעיה וללא שינוי בהכנת ההתקנה מצידי. לצערי לאחר ההתקנה גיליתי כי המדיח עצמו שהותקן אצלי, סופק אליי ע"י חנות החשמל בטעות הזמנתי דגם אחר. חנות החשמל החליפה את המדיח וסיפקה לי מדיח חדש. פניתי שוב לCSB לתיאום טכנאי להתקנת המדיח, בשיחת התיאום ביקשתי שאמיר, הטכנאי הראשון שהגיע אליי לא יגיע שוב. ביום התיאום, אמיר בן אבו הגיע שוב, פתח את ארון ואמר שוב שאין הכנה מתאימה הפעם טען כי חור הסיפון לא מתאים ועזב את הבית. לאחר שיחות ארוכות עם מספר נציגים מחברות CSB ופלרום תיאמו לי טכנאי ליום שלמחרת. הטכנאי שהגיע התקין את המדיח ללא בעיה ושוב ללא כל שינוי מצידי בהכנות להתקנה. פניתי אל 2 החברות בהגשת תלונה על שירות לקוי שקיבלתי אך הן מעבירות אחריות בין האחת לשנייה ולא מטפלות בעניין עצמו מול הטכנאי. האם אני רשאית על פי חוק לקבל פיצוי כספי בגין אי שירות שקיבלתי מהטכנאי? אומנם הוא הגיע אליי הביתה אך ב-2 המקרים בחר לא לתת שירות כלל בזמן שאחרים אחריו נתנו שירות לשביעות רצוני? אציין כי אימי הייתה נוכחת ב-4 הפעמים שבהם הגיעו טכנאים אליי הביתה וכי בזבזה מזמנה היקר בהמתנה לטכנאים. לתשובתכם אודה, נטלי | ||
| 17/7/2019 13:05 | נטלי קחלון |
שירות התקנת מדיח- לקוי חברת בוש |
| 18/7/2019 09:55 | המועצה לצרכנות |
re:שירות התקנת מדיח- לקוי חברת בוש |