| ![]() |
| מחיר שונה באתר ישראלי לאחר הזמנה | ||
| מחבר: | אסף פרחן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 17/07/2019 | |
| שעה: | 11:04:07 | |
| שלום רב.
במוצאי שבת האחרון מצאתי באחד מאתרי השוואת מחירים מג׳מיקס של חברת מג׳מיקס במחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק שלו. נכנסתי לאתר שהציע את המחיר הנמוך דרך אתר השוואת המחירים ונדהמתי לגלות שאכן המוצר קיים באתר במחיר הנ״ל. ביצעתי הזמנה מיידית וקיבלתי אישור הזמנה במייל המכיל את שם הדגם + המחיר וכל הפרטים. לאחר יומים קיבלתי מהחברה את המייל הבא: ״הי אסף, אדבר איתך טלפונית, קיבלנו הודעה מהספק שאין במלאי את המעבד מזון שהזמנת, יצא דגם חדש והדגם הזה אזל. לצערי אין לנו לספק את המעבד מזון, מתנצל על אי הנעימות, אביאל. נייד שלי אישי לכל מקרה 052******* ״ לאחר שקיבלתי את המייל הזה נכנסתי חזרה לדף המוצר באתר שלהם וראיתי שהם סימנו אותו כ ״אזל במלאי״ והמחיר שלו הוכפל ביותר מפי 3 מהמחיר שרכשתי במוצ״ש. אני מבין שאכן כנראה המוצר אינו במלאי אבל להפתעתי גיליתי שהם מוכרים בדיוק את אותו דגם באתר ( ברשומה אחרת ) במחיר גבוהה יותר והוא כן במלאי. בדקתי מספר פעמים לוודא שהדגם זהה לדגם שרכתי ואכן הוא זהה 1:1. מכאן ניתן להסיק שאכן יש להם את המוצר במלאי. ניסיתי לצלצל אל המספר מהמייל ששלחו לי מספר פעמים ואין מענה. מה עלי לעשות? ואיפה המקרה הזה עומד מבחינת החוק? | ||
| 17/7/2019 11:04 | אסף פרחן |
מחיר שונה באתר ישראלי לאחר הזמנה |
| 18/7/2019 08:44 | המועצה לצרכנות |
re:מחיר שונה באתר ישראלי לאחר הזמנה |